sâmbătă, septembrie 25, 2021

“Vaccines for All”, noi stickere despre pandemie. Facilitate nouă pentru utilizatorii WhatsApp.

Reţeaua de comunicare WhatsApp a inclus o nouă serie de stickere pentru ca utilizatorii să-şi poată exprima sentimentele – bucurie, uşurare sau speranţă – legate de vaccinarea anti-COVID-19.

Stickerele au fost realizate în colaborare cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Directorul departamentului pentru soluţii digitale din cadrul OMS, Andrew Pattison, a declarat că aceste stickere vor încuraja oamenii să vorbească mai deschis despre vaccinare şi chiar să-i convingă să se vaccineze, pe măsură ce serul mult așteptat este trimis peste tot în lume.

WhatsApp a precizat că includerea acestor noi stickere s-a făcut pentru a fi exprimată gratitudinea şi recunoştinţă faţă de toţi profesioniştii din sectorul sănătăţii în momentele cele mai grele ale pandemiei când au salvat multe vieţi.

Pachetul noilor stickere (autocolante) a fost denumit, potrivit WhatsApp, “Vaccines for All”

Compania de mesagerie a subliniat că de la începerea pandemiei s-a alăturat guvernelor şi organizaţiilor internaţionale precum OMS sau UNICEF, pentru a oferi linii de ajutorare împotriva COVID-19 pentru ca cei 2 miliarde de utilizatori ai săi să poată avea acces la resurse şi la informaţii precise şi riguroase.

Utilizatorii Whatsapp vor descoperi 23 de stickere pe care le vor putea folosi de acum înainte pe subiecte legate de vaccin și vaccinare.

Ultimele stiri