sâmbătă, octombrie 1, 2022

Vaccinul anti-Covid. Institutul de Cercetări Biologice din Israel a produs primele doze de vaccin anti-COVID pentru testare clinică.

Aceasta va cuprinde trei etape, ultima urmând să aibă loc în luna aprilie. Se estimează că până în vară vaccinul israelian, după toate etapele de testare clinică, va fi aprobat.

Vaccinul anti-Covid produs în Israel

Institutul de Cercetări Biologice din Israel va începe testarea vaccinului său împotriva COVID-19 – a anunțat Ministerul Apărării. Vaccinul, denumit „BriLife”, a primi toate aprobările necesare de la Ministerul Sănătății și Comitetul Helsinki pentru testare clinică. Ministrul apărării, Benny Gantz, a declarat că este o speranță pentru cetățenii Israelului.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Astăzi sunt 25.000 de doze de vaccin israelian care vor fi utilizate pentru testări clinice. Gantz le-a mulțumit cercetătorilor care au lucrat zi și noapte în această misiune națională.
Directorul Institutului de Cercetări Biologice din Israel, Shmuel Shapira, a declarat, petru Rador, că este o etapă crucială în dezvoltarea vaccinului israelian şi este încrezător în acest produs, în capacitatea cercetătorilor care l-au dezvoltat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private