miercuri, martie 22, 2023

Vaccinul Covid care oferă imunitate pe viață. Cercetătorii belgieni susțin că vaccinul Covid dezvoltat de ei ar oferi protecție pe viață împotriva infecției cu noul coronavirus. În plus, protejează și împotriva febrei galbene. 

Vaccinul dezvoltat de oamenii de știință de la Institutul Rega al renumitei Universităţi Catolice din Leuven, e cu totul diferit de cele produse până acum.

Te-ar mai interesa: Ponturi pentru evitarea instalării diabetului. Ce ...

Vaccinul Covid care oferă imunitate pe viață

„Suntem singura echipă din lume care folosim vaccinul împotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru. Alte companii precum Astra Zeneca şi Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripă pe care-i pun în ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este că protejează şi împotriva febrei galbene, iar pentru America Latină şi Africa poate fi un bonus. În momentul în care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am început să dezvoltăm în două săptămâni, să iniţiem vaccinul. După o singură doză, la zece zile după aceasta, vaccinul nostru s-a dovedit că este eficient total pe animale”, a declarat Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain, citat de digi24. 

Te-ar mai interesa: Focar de paralizie în Europa, provocat de operaţii...

Vaccinul creat înBelgia poate fi transportat la – 8 grade Celsius şi păstrat în frigidere obişnuite, spre deosebire de cele de la Pfizer, la – 70 de grade Celsius sau Moderna, la – 20 de garde Celsius.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private