joi, februarie 2, 2023

Vaccinul Covid. Un profesor universitar din Oradea a murit la două săptămâni de la vaccinarea anti-Covid. Această informație a alimentat și mai mult frica românilor de vaccinul Pfizer. Soția sa a dezvăluit însă ce s-a întâmplat cu adevărat și care a fost cauza morții.

Dzitac Ioan, profesor la Universitatea Agora din Oradea, și-a pierdut viața în urmă cu trei zile. Profesorul se vaccinase în urmă cu două săptămâni, cu vaccinul Covid produs de Pfizer.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Vaccinul Covid nu i-ar fi provocat decesul

Medicul Valeriu Gheorghiță a precizat că, motivul decesului regretatului profesor nu ar fi vaccinarea, ci probleme de sănătate mai vechi. Aceste informații au fost confirmate și de Simona Dzitac, soția profesorului care a transmis că și ea are de gând să se vaccineze.

”Dragi prieteni,

Au aparut în cursul zilei de astăzi tot felul de știri false în presă și televiziune privind decesul soțului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea că aceste știri care leagă decesul soțului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE! Soțul meu a fost bolnav de inimă de mulți ani și acesta a fost motivul pentru care a decedat! Vă rog să nu luați în seamă știrile false care apar în diverse surse!

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Iar, celor care difuzează astfel de informații, vă rog să lăsați familia să-și plângă necazul și nu mai inventați tot felul de informații care să inducă lumea în eroare! Sunteți penibili!
Și…ca o completare…și eu ma vaccinez!”, a scris Simona Dzitac, pe Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private