duminică, ianuarie 29, 2023

Vaccinuri false împotriva coronavirusului ar fi fost produse și distribuite în China. Autoritățile au arestat deja 70 de persoane suspecte. 

Autoritățile chineze au transmis că 70 de persoane au fost arestate sub suspiciunea că ar fi produs și distribuit vaccinuri false împotriva coronavirusului. Una dintre grupările vizate de suspecți ar fi obținut trei milioane de dolari din vânzarea de ser fiziologic sau apă minerală îmbuteliată în fiole și comercializată drept ser anti-COVID-19, scrie Rador. 

Te-ar mai interesa: Un medic celebru de la Harvard și-a dezvăluit ruti...

Vaccinuri false 

Potrivit autorităților chineze, inclusiv în spitale au fost vândute doze false de vaccin și, în plus, există informații că au fost scoase ilegal din țară cantități de doze false de vaccin. În China, campania de imunizare a populației a fost accelerată, autoritățile raportând că au fost deja vaccinați peste 40 de milioane de oameni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private