miercuri, ianuarie 20, 2021
Elena Oceanu

Fostul model Valentina Pelinel a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că va deveni mamă. “Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de facebook.

Deși nu a dezvăluit cine e tatăl copilului, Valentina a avut o relație cu Cristi Borcea, pe care, de altfel, l-a vizitat în mai multe rânduri la închisoare, ultima oară chiar înainte de Revelion.
În plus, soția actuală a lui Cristi Borcea, Alina a avut de spus doar lucruri dure despre Valentina Pelinel: ”O zdreanță. Noi avem o familie fericită și solidă. Ea e o femeie de moravuri ușoare. Nu știu dacă e gravidă. Eu știu că e o stearpă”, a replicat, dur, soția lui Cristi Borcea.

De asemenea, nașul lui Cristi Borcea, Gigi Becali a confirmat zvonurile declarând că tatăl copilului Valentinei este Borcea, însă ea ar fi apelat la o bancă de spermă.

Valentina Pelinel este una dintre româncele care s-au bucurat de mare succes în afara țării, ca model. ea a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat în anul 2014.

În pragul Anului Nou, Cristi Borcea a primit o vizită-surpriză la Arestul Central: Valentina Pelinel, cea despre care se spune că ear fi amanta lui, potrivit observator.tv. Atunci, blonda a fost suprinsă ieșind din clădire îmbrăcată într-un pardesiu albastru închis, nearanjată şi cu părul uşor răvăşit. Ea nu a dorit să acorde nici o declarație și a urcat, grăbită, în mașină.

De altfel, în luna octombrie, Cristi Borcea şi-ar fi petrecut mare parte din permisia obținută pentru botezul fetiţei, cu Valentina Pelinel. Afaceristul a stat atunci doar trei zile cu familia, s-a distrat la botezul la care naş a fost Gigi Becali, apoi ar fi mai petrecut alte două zile în libertate, cu amanta, deşi soţia ştia că s-a întors în spatele gratiilor.

Pelinel sustine ca a fost un copil asteptat si ca atat ea, cat si tatal micutului sunt extrem de fericiti, iar micutul va fi asumat de amandoi. Mai mult decat atat, sarcina a fost una usoara, a dezvlauit fostul fotomodel.

“Da. Eu am promis si am spus ca voi anunta. Mi-am dorit sa anunt eu. Nu s-a intamplat chiar asa. A fost un mic decalaj. Mi-am dorit sa fiu sigura de chestia asta inainte sa anunt. Eu am fost la doctor si unii si-au dorit sa anunte inaintea mea. Sunt la inceput, dar am trecut de perioada critica. E o sarcina foarte usoara.

Nu am simtit nimic, greturi, nimic. Am simtit nevoia sa manacn mai mult si am dat vina pe sarbatori, dar in rest ma simt perfect. fac sport, nu am simtit nimic, numai de bine. E un moment dorit si asumat. Nu te joci cu asa ceva. De cate ori am fost intrebata de-a lungul anilor am fost cinstita. Eu am fost o fire mai copilaroasa. M-am maturizat mai greu si fiind eu copilaroasa nu mi-am dorit un copil, dar acum chiar mi l-am dorit si s-a intamplat repede. E un dar de la Dumnezeu. Nu stiu cine a pronuntat cuvantul stearpa, dar nu poti spune asa ceva despre nicio femeie de pe pamantul asta. O femeie are un copil cand vrea Dumnezeu. Nu a fost o chestie asumata numai din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul care sa faca surprize de genul acesta. A fost o chetie asumata de ambele parti si ambele parti sunt fericite. Vedem in ce zodie o sa fie, in iunie”, a dezvaluit Valentina Pelinel