marți, septembrie 27, 2022

În cursul zilei de marți a fost anunțată decizia de înlocuire a lui Valeriu Gheorghițî de la conducerea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Locul său a fost preluat de Andrei Baciu, care își va începe mandatul de astăzi, 2 Martie.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Te-ar mai interesa: Vaccin antigripal. Ministrul Sănătății: Un milion ...

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar “Dr. Carol Davilla”.

Valeriu Gheorghiță a condus CNCAV de la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID, la finalul anului 2020, iar Andrei Baciu a fost vicepreședinte al acestui organism.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private