Sari la conținut

Valeriu Gheorghiță a fost înlocuit din funcția de președinte al CNCAV

În cursul zilei de marți a fost anunțată decizia de înlocuire a lui Valeriu Gheorghițî de la conducerea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Locul său a fost preluat de Andrei Baciu, care își va începe mandatul de astăzi, 2 Martie.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar “Dr. Carol Davilla”.

Valeriu Gheorghiță a condus CNCAV de la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID, la finalul anului 2020, iar Andrei Baciu a fost vicepreședinte al acestui organism.

Citeste si:

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.