Sari la conținut

Valeriu Gheorghiță merge la Vama Veche. Unde poate fi găsit de turiștii care doresc să se vaccineze

Valeriu Gheorghiță merge la Vama Veche. Acesta va vaccina turiștii aflați în stațiune.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță se va afla în această zi printre turiștii de la Vama Veche. Din păcate, Gheorghiță nu va merge la malul Mării Negre în calitate de turist, ci în calitatea sa de șef al campaniei de vaccinare anti-covid.

Valeriu Gheorghiță se va deplasa vineri pe litoralul românesc pentru a promova mesajul campaniei de vaccinare și va imuniza în cursul serii turiștii aflați în stațiunea Vama Veche, a transmis CNCAV.

Valeriu Gheorghiță merge la Vama Veche. Acesta va vaccina turiștii aflați în stațiune.

„Vineri, 6 august, Președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă, va merge în județul Constanța, pentru promovarea mesajului campaniei de vaccinare, pe litoral.

Împreună cu echipa mobilă, dr. Gheorghiță va vaccina în această seară turiștii aflați în stațiunea Vama Veche (Zona Hotel Victory / Punctul SMURD Vama Veche), care doresc să se imunizeze.

Activitatea va debuta cu susținerea unor declarații de presă, în jurul orei 19.15”, se arată în comunicatul CNCAV.

Valeriu Gheorghiță nu este la prima acțiune de acest fel. Șeful campaniei de vaccinare anti-covid a mai mers la diverse acțiuni prin țară, unde a vaccinat populația, inclusiv în satul său natal din județul Argeș.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: