miercuri, iunie 29, 2022

Vârsta norocoasă a zodiilor. În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a a dezvăluit care este vârsta norocoasă a zodiilor. Veștile oferite de numerolog aduc vești interesante pentru nativii tuturor zodiilor. Previziuni complete pentru toți nativii din zodiac.

Numerolog: „Bătrâneţea este perioada vieţii în care toate eforturile şi sacrificiile vor fi răsplătite”

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

Vârsta norocoasă pentru Berbec
Va reuşi să cunoască succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Până la această vârstă, e în căutări. Are cele mai mari şanse de reuşită şi să se bucure de roadele muncii lui.

Vârsta norocoasă pentru Taur
Îi place să copilărească. Reuşeşte cu greu să se mobilizeze să-şi îndeplinească visurile. Vârsta la care va cunoaşte apogeul succesului este cea de 39 de ani.

Vârsta norocoasă pentru Gemeni
Gemenii sunt dornici de cunoaştere şi copilăresc mult. Sunt cei mai fericiţi. Momentul succesului vine în jurul vârstei de 50 de ani. Atunci este cumulul total de reuşite. Se simte total împlinit.

Te-ar mai interesa: Atenționare pentru o zodie. Astrolog: Sfârșitul să...

Vârsta norocoasă pentru Rac
Racul, care este dependent de familie, abia pe la vârsta de 45 de ani devine independent din punct de vedere financiar. Până atunci, îşi creşte copiii, îi trimite la facultate. De la 45 de ani, trebuie să se ocupe şi de sufletul lui. Va reuşi să câştige sume foarte importante de bani.

Vârsta norocoasă pentru Leu
Tinereţea este etapa vieţii reprezentative pentru viaţa nativului Leu. În jurul de 27 de ani, vor avea parte de succesul maxim. Vor avea şansa de a reuşi în proiecte măreţe.

Te-ar mai interesa: STUDIU: DEPRESIA poate fi tratată și cu PROBIOTICE...


Vârsta norocoasă a zodiilor. Numerolog: Bătrâneţea este perioada vieţii în care toate eforturile şi sacrificiile vor fi răsplătite

Fecioară
Fecioarele trudesc toată viaţa. Apogeul vine pe la 55 de ani la Fecioare. Înseamnă că, până la această vârstă, nu au traversat perioade benefice, ci mai mult perioade de multă muncă.

Vârsta norocoasă pentru Balanţă
Pun baza succesului încă din copilărie. La 20 de ani este vârsta succesului.

Scorpion
Anii maturităţii sunt cei care îi definesc. Toate eforturile lor sunt încununate cu succes în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniţi pe toate planurile.

Te-ar mai interesa: Câtă apă e nevoie să bem? Nutriționist: Nu există ...

Vârsta norocoasă pentru Săgetător
Succesul pentru ei vine în jurul vârstei de 30 de ani. Este vârsta când se vor simţi lipsiţi de griji şi se vor învârti în cercuri înalte.

Vârsta norocoasă pentru Capricorn
Bătrâneţea este perioada vieţii în care toate eforturile şi sacrificiile depuse de către Capricorn vor fi răsplătite. Persoane extrem de serioase şi ambiţioase, niciun efort nu este prea mare atunci când vine vorba de carieră.

Te-ar mai interesa: Și tu arunci cozile de cireșe? Iată cât de mult gr...

Vărsător
Copilăria este etapa vieţii care îi reprezintă pe Vărsători. Este etapa în care îşi creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care îi va marca cu un succes pe toate planurile este 38. Atunci vor culege roadele.

Vârsta norocoasă pentru Peşti
Cele mai importante decizii sunt luate în jurul vârstei de 20 de ani. În jurul vârstei de 35 de ani, simt că totul merge ca pe roate, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private