luni, august 15, 2022

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este precară. Celebrul actor trăiește clipe de coșmar.  Potrivit ultimelor informații, actorul de 83 de ani a fost internat, într-un azil din Capitală.

Veste halucinantă despre Alexandru Arșinel. Anunț de ultimă oră

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este gravă. În ultima perioadă a avut parte de mai multe operații chiar și de un transplant. Recent,  celebrul actor ar fi suferit o cădere psihică, iar acum e internat la un azi din București.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

Potrivit ultimelor informații, Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro.

Te-ar mai interesa: Mesajul runelor pentru o zodie. Numerolog: Află un...

Alexandru Arșinel a apărut ultima oară în public în urmă cu mai bine de o lună, când a fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Reamintim că, anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

“Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private