joi, martie 30, 2023

Veste neagră pentru români. Nelu Tătaru a declarat, la postul de televiziune Digi 24, că instinctul de conservare nu mai există „la o parte din concetăţeni”. Ministrul Sănătății e de părere că „se poate deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi”.

Nelu Tătaru spune că numărul de cazuri de coronavirus este în creștere „tocmai prin nerespectarea unor reguli şi unor precauţi”, dar „transmiterea comunitară devine accentuată și ne apropiem de un moment în care o să vedem că avem dublare sau triplare de cazuri pe zi”.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

Veste neagră pentru români: Este o recrudescenţă a numărului de cazuri tocmai prin nerespectarea unor reguli

„Este o recrudescenţă a numărului de cazuri tocmai prin nerespectarea unor reguli şi unor precauţii. Încă nu am terminat acest prim val, încă n-am ajuns la acea viaţă cvasi-normală de care vorbesc spre sfârşitul lunii iulie începutul lunii august”, a declarat Ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru spune că România nu a depășit încă primul val de coronavirus.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionăm în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există”, a concis ministrul.

Te-ar mai interesa: Rafila vrea reglementarea taxei clawback pentru a ...

Mulți români nu respectă măsurile sanitare impuse pentru că nu cred în coronavirus, iar legat de acest subiect, Nelu Tătaru le-a transmis acelor persoane să meargă în spitale, la secțiile de terapie intensivă.

„Să vadă că se poate şi deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane, transpirând o zi întreagă, în nişte condiţii grele, foarte grele, dar făcându-şi meseria”, a declarat Nelu Tătaru pentru sursa citată.

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private