duminică, decembrie 4, 2022

Rapperul Coolio, cunoscut pentru hiturile precum „Fantastic Voyage” și „Gangsta’s Paradise”, a murit la vârsta de 59 de ani, a confirmat managerul său miercuri seară.

Vestea a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Coolio, al cărui nume real era Artis Leon Ivey Jr., a avut o carieră muzicală care a durat mai bine de trei decenii.

„Din câte știu acum este că a fost acasă la un prieten și a fost în baie și a avut un atac de cord”, a spus managerul său, Jarez Posey.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

Detalii suplimentare nu au fost disponibile.

Paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles au răspuns  pentru o anchetă a morții, a spus departamentul.

Biroul de examinare medicală din Los Angeles va elibera oficial identitatea, au spus oficialii. Nu este suspectat niciun atac la adresa rapperului, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Coolio a fost nominalizat la alte cinci premii Grammy în timpul carierei sale care a început la sfârșitul anilor 1980. De asemenea, el a ajuns pe locul al treilea în cea de-a șasea serie din UK Celebrity Big Brother în 2009 și s-a alăturat distribuției Ultimate Big Brother anul următor, ultima serie a emisiunii difuzată pe Channel 4.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

Coolio s-a născut în Pennsylvania, dar mai târziu s-a mutat în Compton, California, unde a lansat primul său single în 1987.

El a înregistrat Gangsta’s Paradise pentru filmul din 1995 Dangerous Minds, cu Michelle Pfeiffer, și a devenit una dintre cele mai de succes cântece rap din toate timpurile.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private