Sari la conținut

Vestea care a șocat pe toată lumea. O cunoscută cântăreață a murit fulgerător chiar de Revelion. Avea doar 43 de ani

Din cuprinsul articolului

Doliu în lumea muzicii. O cunoscută cântreață a murit fulgerător chiar de Revelion. Avea doar 43 de ani și nu suferea de probleme de sănătate. 

Artista rapp Gangsta Boo, care făcea parte din formația „Three 6 Mafia”, s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani. Motivul incredibil din cauza căruia a murit de tânără.

Gangsta Boo, pe numele său real Lola Chantrelle Mitchell, a fost un rapper american, care s-a născut și a crescut în Memphis, Tennessee. Ea a fost a doua femeie membru al grupului hip hop din Memphis, Three 6 Mafia.

Vestea că Gangsta a murit la vârsta de doar 43 de ani a șocat pe toată lumea, mai ales că nu se știa ca artista să aibă probleme de sănătate.

De ce a murit, de fapt, Gangsta Boo

Potrivit informațiilor furnizate de TMZ.com, Gangsta a murit din cauza unei supradoze cu droguri. Se pare că aceasta a fost cu fratele ei la un concert local, în Memphis, pe data de 31 decembrie, chiar de Revelion, iar ea și fratele ei au luat o supradoză, cândva în noapte… necesitând spitalizare.

Sursele TMZ susțin că au fost găsite narcotice lângă ea și că se crede că o substanță cu fentanil este în joc. Poliția a declanșat o anchetă care să scoată la iveală adevărata cauză a morții rapper-ului, urmând să se facă și o autopsie.

Gangsta Boo a început oficial în anii ’90, când s-a asociat cu Paul, Juicy J și alți membri fondatori ai grupului de rapp. Ulterior, Gangsta a părăsit Three 6 la începutul anilor 2000, dar a continuat să aibă o carieră de succes după aceea – lansând un alt album solo de studio și mai multe mixtape-uri în anul 2010.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: