Sari la conținut

Vești despre Kate Middleton. Cum este acum viața Prinţesei de Wales

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images
Vești despre kate Middleton

Vești despre Kate Middleton. După operația pe care a suferit-o la începutul anului, viața Prinţesei de Wales a luat o întorsătură radicală. Un specialist a explicat ce se întâmplă în aceste momente cu ea și cât de mult s-a schimbat viața prințesei după ce a început tratamentul dur pentru cancer.

Kate Middleton a decis să dezvăluie, printr-o înregistrare video publicată în mediul online, că a fost diagnosticată cu cancer. După intervenția chirurgicală suferită, la recomandarea medicilor săi, a început o cură de chimioterapie preventivă pentru a distruge toate celulele maligne din organismul său.

Tratament și recuperare

Prințesa de Wales se concentrează pe tratament și recuperare, alegând să stea departe de ochii străinilor. Și-a anulat aparițiile publice, precizând că își va relua îndatoririle regale când sănătatea îi va permite.

Ce se întâmplă cu Kate Middleton

Tratamentul i-a schimbat mult viața. Un medic a explicat că, în această perioadă, Kate Middleton este nevoită să renunțe la multe dintre obiceiurile sale. În perioada tratamentului pentru cancer, Kate va trebuie să lupte nu numai cu boala, dar și cu efectele pe care le va avea chimiterapia asupra organismului său.

Chimiterapia, efecte secundare greu de suportat

Ramia Mokbel, dermatolog specialist în cancerul de piele și screening, fondatoarea Clinicii London Skin and Mole de la HCA Healthcare, a punctat că această chimioterapie preventivă poate provoca „daune colaterale” în corpul uman.

Odată cu începerea chimioterapiei, dieta Prințesei de Wales a fost schimbată complet. Ea va avea de suportat efectele secundare greu de suportat ale chimioterapiei, precum stare generală de slăbiciune, stări de vomă și chiar căderea părului.

„Chimioterapia preventivă, cunoscută și sub denumirea de chimioterapie adjuvantă, se administrează după o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cancerului și atunci când scanările nu arată nicio dovadă de răspândire a cancerului în altă parte. Scopul său este de a eradica orice celule canceroase rămase care pot migra în sânge sau care s-au răspândit spre alte organe, cum ar fi măduva osoasă, ficat sau plămâni.

Având în vedere că acest tratament vizează celulele ascunse, adesea provoacă daune colaterale, ducând la efecte secundare precum căderea părului, un număr scăzut de celule albe, imunitatea redusă la infecții și inflamație intestinală”, a dezvăluit profesorul Ramia Mokbel pentru HELLO!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel