Sari la conținut

Vești extraordinare pentru o ZODIE. Astrolog: Să primiţi TOT de la Univers!

Vești extraordinare pentru o ZODIE. Daniela Simulescu, astrolog, spune că nativi unei zodii trebuie să fie deschiși și să primească tot de la Univers!

Voi, zilele astea, trebuie să fiţi curajoşi, să vă iubiţi, să fiţi încrezători şi să acceptaţi tot ce se întâmplă – le transmite Daniela Simulescu nativilor Pești.

„Astrele se întâlnesc la voi. Avem un stelium în semnul vostru, începând cu 15 aprilie până pe 2 mai. Avem patru planete în semnul vostru, Venus care este deja, Marte care va intra pe 15 şi Jupiter şi Neptun care sunt acolo şi vor face şi o conjucţie.

Pe moment, nu vă daţi seama ce e în spatele a ce se întâmplă zilele acestea. Dar trebuie să fiţi deschişi. Dacă apare o propunere să mergeţi la un eveniment, într-o vizită, să învăţaţi ceva. Să primiţi tot de la Univers. La un moment dat, veţi vedea că are sens, veţi zice ‘ahaa, de asta a trebuit eu să îmi schimb locul de muncă acolo’ sau ‘de aia a trebuit să merg la evenimentul respectiv’, etc.

Voi, zilele astea, trebuie să fiţi curajoşi, să vă iubiţi, să fiţi încrezători şi să acceptaţi tot ce se întâmplă

Omul potrivit la locul potrivit, în momentul potrivit. Voi veţi fi săptămâna asta. Doar că nu vă veţi da seama. Important e să fiţi deschişi. Lui Jupiter îi plac oamenii deschişi, încrezători. Lui Neptun îi plac oamenii visători. Lui Venus îi plac oamenii care se iubesc, iar lui Marte oamenii curajoşi. Voi, zilele astea, trebuie să fiţi curajoşi, să vă iubiţi, să fiţi încrezători şi să acceptaţi tot ce se întâmplă.

Ba mai mult, v-aş recomanda să vă daţi seama care sunt luptele în care staţi şi nu vă servesc, sau suferinţele în care staţi şi nu vă duc nicăieri”, a transmis Daniela Simulescu nativilor Peşti şi celor cu ascendentul în această zodie, potrivt DCNEWS.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel