vineri, iulie 10, 2020

Artista Natalia Selegean este o iubitoare a sezonului estival și nu pierde nicio ocazie de a se bucura de căldură, soare și mare. Cu toate astea, fosta X factoriță nu se avântă să înfrunte soarele torid atunci când meteorologii anunță caniculă, având câteva reguli stricte pe care le aplică, pentru ca a se simți bine și la 40 de grade.

“Primul și cel mai important lucru de care țin cont este hidratarea. Nu plec de acasă niciodată fără o sticlă de apă și beau în jur de 3-4 litri pe zi. Tot la categoria hidratare intră și spray-ul cu apă termală, pe care-l am tot timpul în geantă. Cu câteva pulverizări pe zi îmi răcoresc fața și îmi mențin tenul hidratat”, mărturisește artista.

Citește și:

În ceea ce privește vestimentația, și aici trebuie să ținem cont de câteva aspecte esențiale pentru a ne simți confortabil. “Alegîntotdeauna haine lejere, rochițe, bluze largi, pantaloni scurți, toate din materiale naturale. Este foarte important să alegeți materiale de bună calitate, altfel pielea se va irita. Iar pentru a nu face insolație, pălăria este piesa de bază. De diferite culori și diferite modele, pălăria chiar mi-a devenit un bun prieten, de care nu mă despart în zilele caniculare”, a mai adăugat Natalia.

Citește și:

Cel mai nou single al artistei se numește My vow: https://www.youtube.com/watch?v=xRfSVMrTZjU la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii. Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1. Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/

Citește și:

 

Parteneri