Sari la conținut

Viața unei zodii se schimbă, în funcție de karmă. Vin zile grele! Cristina Demetrescu: Atenţie foarte mare! Există risc de prăbușire

horoscop cristina demetrescu
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Horoscop pentru luna iunie

Cristina Demetrescu spune că după 26 martie se anunță mari schimbări în karma. Se întâmplă niște lucruri în viețile anumitor semne zodiacale, iar eclipsa produce și ea efecte.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul pentru următoarea perioadă. Eclipsa de Lună care va avea loc pe 25 martie și o altă eclipsă de pe 8 aprilie vor aduce schimbări majore.

Se modifică nu doar viața unor semne zodiacale, însă se schimbă și atmosfera, astfel încât vremea ar putea fi diferită. Care sunt problemele care ar putea apărea? La capitolul relații, căsătorii, dar și parteneriate.

Horoscop Cristina Demetrescu. „Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de Lună în Balanţă, o eclipsă în penumbră, pe 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de Soare, dar axa Berbec-Balanţă, unde se întâmplă aceste eclipsă, chiar asta face.

E o axă balansoar. Se schimbă atmosfera brusc şi vremea, de la rece la cald, şi vremea e influenţată. Dar, vorbim despre eclipsa în Balanţă, care Balanţa guvernează relaţiile, căsătoriile, parteneriatele”, spune Cristina Demetrescu, potrivit News 18.

horoscop cristina demetrescu
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Horoscop Cristina Demetrescu. Avertisement pentru zodii, valabil din 26 Martie

Ce semne sunt afectate? Majoritatea nativilor, însă lucrurile pot decurge bine sau rău, depinde de karma fiecăruia. Totodată, unii nativi pot fi deprimați.

Ceilalți pot experimenta anumite dezechilibre, eventual chiar să se simtă doborâți. Trebuie acordată o atenție sporită echilibrului zilnic, însă și sănătății.

Horoscop Cristina Demetrescu. „În funcţie de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la rău la bine, dar şi de la bine la rău. Se pot întâmpla lucruri, evenimente. Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanţa mai duce către o astenie de primăvară, dar eu îi zic depresie. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbuşire. Atenţie foarte mare! Atenţie la echilibru, stări de vertij, slăbiciune în organism”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu, scrie sursa menționată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel