Sari la conținut

Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Marte intră în semnul vostru. Până în 2023…

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Viața unei zodii se schimbă radical. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Marte intră în semnul acestor nativi și aduce schimbări până în martie 2023.

„Cine o să fie cel mai plin de sine, cel mai bucuros, cel mai cu inițiativă?! Marte intră în semnul vostru, iar până în martie 2023 o să faceți lucruri la care nici nu v-ați gândit.

Călătorii, vă veți ocupa de probleme de sănătate, o să vă arătați independența, o să vă duceți cu mai mult curaj la locul de muncă. Ce mai vrea Marte? Sport, mișcare, acțiune, evenimente. Să nu stați pe loc!

Puneți-vă în mișcare. În primă fază, intrarea lui Marte în semnul vostru s-ar putea să vă aducă agitație, dar, de fapt, să fie doar energia pe care trebuie să o consumați”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Astrolog, previziune: O lună când o să puteți să vă bucurați de viață

„Suntem în sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem.

Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii.

Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei.

Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, este mesajul astrologului pentru zodii.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: