sâmbătă, februarie 4, 2023

Vibrația numerologică a lunii iulie 2020. Pentru luna iulie, calculele sunt simple: vibrația este 11. Specialiștii în numerologie spun că cifra 11 este un număr ”Maestru”, numit și “Mesagerul” sau “Învățătorul”. Număr ce ne luminează, ghidează, inspira, către scopul nostru adevarat. Când numarul 11 vine în atenția oamenilor, Universul are un mesaj incredibil pentru noi.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “ urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”.

„Luna iulie 2020 este ca un paratrasnet ce ne ajuta sa atragem idei puternice, sa ne auzim acea mica voce interioara-intuitia, devenim extrem de psihici dar si imprevizibili. Aceasta luna este un canal pentru vibratii mai mari, suntem ajutati sa ne folosim acea punte existenta intre subconstient si constient, intre mintea rationala pamanteasca si intelepciunea divina ascunsa in noi. Problema este ca subconstientul este o resursa infinita, in timp ce constiinta, prin definitie, este o arena limitata. Cele doua sunt prin urmare in dezechilibru pana cand invata sa traiasca in armonie una cu cealalta. Acest dezechilibru se exprima prin capricii, tulburari emotionale, tensiuni nervoase, vulnerabilitati, conflicte, situatii dureroase, ezitari.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

Numarul 11 este un numar “karmic”, are de obicei o misiune speciala, astfel incat pe parcursul lunii iulie 2020 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot fi raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre, prin urmare, nu insistati pe gandirea negativa deoarece culegem foarte usor roadele gandirii noastre. Ganditi-va la ceea ce va doriti, la ceea ce va place, pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare”.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

Citește continuarea AICI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private