duminică, octombrie 25, 2020

Dupa o noapte in care consumul de alcool a fost putin cam peste masura, fata are de suferit destul de mult, mai ales din cauza deshidratarii. Acest lucru poate fi, insa ascuns, cu ajutorul unui machiaj care ascunde urmele mahmurelii de pe chip.

Pentru a realiza un astfel de machiaj, trebuie luat in considerare faptul ca alcoolul deshidrateaza. Adica organismul tau elimina apa mult mai rapid. Astfel, pielea si tenul tau vor arata uscate si, mai mult decat atat, vor pierde o serie de nutrienti foarte importanti.

Citește și:

Acest lucru face a pielea sa inceapa sa atarne, sa apara cearcanele si sa para nesanatoasa, mai ales a doua zi dupa ce ai consumat alcool si esti mahmura.

Totodata, din cauza consumului de alcool, mahmureala se manifesta si altfel asupra tenului tau. Astfel, capilarele aflate imediat sub suprafata pielii se dilata, ceea ce va duce la o colorare mai rosiatica a intregii fete.

Mai mult decat atat, corpul va elimina toxine pe parcursul intregii zile in care vei fi mahmura si astfel vei transpira mai mult.

Citește și:

 

Continuarea si VIDEO EXPLICATIV, pe Lyla.ro

Parteneri--