miercuri, februarie 1, 2023

VIDEO: Șeful Dep. pentru Situații de Urgență din Rusia aproape a fost omorât de un țurțure mare de gheață… Pare banc, dar nu e. Omul a ajuns la spital în stare foarte gravă.

Într-o perioadă în care rușii par să fie cei mai huliți oameni de pe planetă și printre tot felul de accidente bizare, în care oameni importanți din Rusia se accidentează mortal alunecând pe scări sau pe geam, iată un alt incident bizar.

Te-ar mai interesa: Horoscop 2 februarie 2023. Astrolog: Indecizia va ...

Gurile rele ar spune că este vorba de karma, dar să nu fim răi. Se poate întâmpla oricui, Doamne ferește!

Deși pare banc, în cazul de față, omologul rus al lui Raed Arafat a a fost accidentat grav de un țurțure de gheață care i-ar fi căzut în cap.

Potrivit unei postări pe Twitter a televiziunii NEXTA, un țurțure uriaș a căzut de pe acoperișul Ministerului pentru Situații de Urgență al Federației Ruse iar generalul Anatoli Elizarov, unul dintre șefii instituției, a fost rănit grav.

Generalul a fost spitalizat cu răni grave, după ce a fost lovit de bucata de gheață. Omul s-ar fi aflat în timpul pauzei de prânz și se plimba pe trotuar.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

În urma incidentului, procurorii au deschis o anchetă și urmează să afle cauzele, precum și să îi găsească pe cei responsabili de întreținerea și curățarea clădirii.

Anatoli Elizarov conduce Departamentul de management operațional din cadrul Ministerului pentru Situații de Urgență.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private