Sari la conținut

VIDEO șocant! Pieton, lovit de ambulanță. ”Intră cu 100 km în intersecție?”

Un bărbat din Bucureşti a fost lovit de o ambulanţă. Totul s-a petrecut pe un bulevard din carterierul Berceni. Bărbatul a supraviețuit în mod miraculos.

Bucureșteanul a coborât din tramvai şi nu a mai mers pe peron până la trecerea de pietoni. Acesta a ales să traverseze linia printre cele două tramvaie staționate în staţie, fără să se asigure dacă vine ceva din sens opus.

Fix în acel moment, o ambulanță a trecut pe cealaltă linie de tramvai şi l-a acroşat pe bărbat.

Bărbatul a scăpat cu viaţă în mod miraculos și asta pentru că, în ultimul moment, acesta a fost avertizat de vatmanul tramvaiului din spate, precum şi şoferii din sens opus care aveau o imagine
clară a situaţiei. La scurt timp după incident, bucureșteanul şi-a adunat în grabă lucrurile şi a vrut să plece de la faţa locului. A fost oprit de echipajul de pe ambulanţă care l-a luat pentru a se asigura că acesta se află în afara oricărui pericol.

Accidentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare

Imaginile surprinse de camera amplasată pe tramvaiul din spate au fost publicate pe rețelele de socializare. Comentariile lăsate de internauți îl incriminează pe şoferul ambulanţei, nu pe pietonul care a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure.

Mai mult, utilizatorii Facebook care au văzut videoclipul spun că ambulanţa nu se afla în misiune, motiv pentru care nu avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Astfel, dacă nu avea o urgenţă, ambulanţa nu avea ce să caute pe linia de tramvai. Chiar dacă ar fi avut sirena şi girofarul pornite ar fi existat şanse mai mari ca impactul să fie evitat.

„Toate ca toate, dar ambulanţa nu prea s-a auzit.. și totusi era nevoie de semnale acustice pentru că văzuse tramvaie oprite în stație”, „Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție? Este obligată să se facă văzută, după i se acorda prioritate. Și dacă ea trece pe lângă un autobuz oprit în stație sau tramvai etc. Când trece pe lângă ele identic și la fel, viteza foarte mică, după bagă cât vrea la oră.

În filmarea aia dacă făcea așa nu-l lovea pe băiatul ăla” sau „Nu sunteți normali la cap… 1) Ambulanța NU avea semnalele acustice pornite, deci NU era în misiune Şi Nu Avea prioritate de niciun fel. 2) omul vede că tramvaiul ăsta era oprit şi înainte să traverseze se uită ca orice om normal la cap în dreapta ca să vadă dacă vine vreun tramvai din sensul opus”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel