miercuri, iulie 15, 2020

 Antrenamentele in care transpiri mult sunt cele mai eficiente in slabit. Dar nu trebuie neaparat sa mergi la sala pentru a le face. Le poti realiza si acasa, urmand pasii prezentati in aceste clipuri.

Poate frigul din aceasta perioada iti taie cheful sa mergi la sala pentru a-ti intra in forma. Poate nu ai suficient timp sa mergi de trei-patru ori pe saptamana la sala. Sau poate portofelul nu-ti permite sa-ti faci un abonament la o sala de fitness. Dar toate acestea nu sunt motive temeinice pentru a nu face sport deloc! Poti sa te antrenezi acasa, in dormitor, pe hol sau in sufragerie, unde ai tu mai mult loc. Exista numeroase clipul pe YouTube care-ti arata, pas cu pas, exercitiu cu exercitiu, ce trebuie sa faci pentru a-ti intra in forma. Insa acele antrenamente in care transpiri mult sunt cele mai eficiente in slabit. Aceasta este o selectie a celor mai bune antrenamente care te pot ajuta sa obtii acea silueta trasa prin inel la care visezi.

Citește și:

Workout de 10 minute pentru abdomen

Campionul la box Manny Pacquiao exemplifica in acest clip cum sa-ti tonifici abdomenul cu doar 10 minute de antrenament pe zi. Este un antrenament intens, dar de scurta durata care “scoate untul din tine”. Insa tot efortul merita pentru a avea abdomentul sculptat.

Antrenament Pilates de 5 minute

Kym Perfetto este una dintre cel mai bine cotate antrenoare din New York. Ea a conceput un antrenament de mai putin de 5 minute care implica miscari de Pilates. Desi sunt doar 5 minute de efort fizic, in aceasta scurta perioada de timp transpiri foarte mult, punandu-ti sangele in miscare, fapt care duce la accelerarea metabolismului si la o mai buna ardere a grasimilor.

Citește și:

Antrenament de 4 minute pentru a scapa de aripioare

Atat femeile, cat si barbatii care au dat jos un numar semnificativ de kilograme stiu cat de dificil este sa scapi de aripioare, acea zona din partea inferioara a spatelui si de pe lateralele bazinului de unde depozitele de grasime se duc cu greu. Insa multe persoane care au efectuat zilnic acest antrenament de mai putin de patru minute au constatat rezultate exceptionale, reducandu-si semnificativ aripioarele. Desi sunt doar patru minute de antrenament, acesta este foarte intens.

Citește și:

 

Vezi VIDEO si citeste continuarea pe lyla.ro

Parteneri