miercuri, martie 29, 2023

Un bărbat de 31 ani a ajuns la spital direct de la propria petrecere de nuntă, după ce amicii l-au aruncat în aer, în toiul petrecerii, dar nu l-au prins la timp în cădere, iar el s-a izbit puternic de pământ.

Potrivit medicilor de la Ambulanța Bihor, mirele și-a fracturat două vertebre. Incidentul a avut loc vineri, 17 septembrie, la o sală de evenimente din Băile Felix, a informat portalul BihorJust.

Te-ar mai interesa: Cele mai importante analize anuale. Cum le poți fa...

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.


Răni grave la două vertebre

Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.”

Te-ar mai interesa: Tehnică revoluţionară în România în implantul de p...

O ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate. Se pare că a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău. Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

Te-ar mai interesa: Femeile tinere au risc crescut de Parkinson, dacă ...

Se gânește să dea nuntașii în judecată

Liviu Filimon recunoaște spune că se gândește dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili de cumplita întâmplare: “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face.”

În astfel de cazuri, în termen de 3 luni de la incident, se poate face o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau se poate merge pe răspundere civilă delictuală, a declarat, pentru BihorJust, avocata Ioana Țenț. “În cazul în care victima dorește să îi dea în judecată, poate cere daune materiale alcătuite dintr-o sumă de bani pe care o dorește, iar instanța de judecată va decide care sunt daunele pe care trebuie să le primească”, a precizat avocata Ioana Țenț.

Te-ar mai interesa: Cele mai puternice antiinflamatoare naturale. Cum ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private