sâmbătă, aprilie 1, 2023

VIDEO VIRAL. Copiii dintr-o școala din Las Vegas țipă de BUCURIE când li se spune că își pot scoate măștile.

Imaginea de bucurie explozivă a copiilor care se bucură că nu vor mai purta măști, a făcit înconjorul Internetului. O sală de clasă de elevi încântați din școala elementară din Las Vegas a fost surprinsă de camera de supraveghere sărind de bucurie după ce profesoara lor le-a spus că urmează să se renunțe la obligativitatea purtării măștii.

Te-ar mai interesa: Darurile runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023...

VIDEO VIRAL. Copiii dintr-o școala din Las Vegas țipă de BUCURIE când li se spune că își pot scoate măștile

„Începând de mâine, nu mai trebuie să purtăm măști”, a spus profesoara joi, în timp ce a fost întâmpinată de țipete și aplauze din partea tinerilor ei elevi.

Profesoara a povestit ulterior că unul dintre elevi a fost atât de încântat de veste, încât a fost aproape „să-și arunce scaunul pe fereastră”.

În districtul școlar Clark County, care include Las Vegas, elevii au fost obligați să poarte mască de când s-au întors la școală, în august 2021, după un întreg an universitar de învățare la distanță.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, copiii s-au întors în valuri diferite la școală, în primăvara anului 2021, dar nu s-a întors de la instruirea completă la distanță până în toamnă. Învățarea online era încă disponibilă oricărui student care o dorea.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

Nevada a devenit cel mai recent stat albastru care a renunțat la mandatele de măști de interior pe fondul scăderii nivelului de infecție cu coronavirus. Cazurile zilnice din SUA au scăzut cu 40% în ultima săptămână, de la 356.722 pe zi la 207.539.

Fiecare dintre cele 50 de state din SUA înregistrează o scădere a cazurilor în ultimele două săptămâni, cu 44 de cazuri reduse la jumătate în ultimele două săptămâni.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui chirurg oncolog: aceste 4 simpt...

Președintele USA susține că e „prematur” să se renunțe la măști

Dr. Scott Gottlieb, fost șef al Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) și actual membru al consiliului de administrație la Pfizer, a declarat vineri pentru CNBC Squawk Box că ​​este timpul ca guvernanții să ridice mandatele controversate ale măștilor școlare și să readucă școlile la normal.

„Nu cred că este imprudent ca guvernanții să ia această decizie, anticipând că condițiile vor continua să se îmbunătățească, ținând cont că oamenii sunt epuizați”, a spus el.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

„Avem o fereastră îngustă de oportunitate pentru a restabili un anumit sentiment de normalitate în școli”.

Cu toate acestea, în ciuda scăderii pozitivității cazurilor și a forței experților în sănătate, președintele Joe Biden continuă să susțină că este probabil „prematur” să ridice mandatele măștilor de interior.

„M-am angajat să urmez știința prezentată de CDC (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) și de oamenii federali și cred că este probabil prematur, dar este, o decizie grea”, a spus președintele, în timpul unui interviu de joi pentru NBC News.

Te-ar mai interesa: Alimentul care RĂSPÂNDEȘTE CANCERUL în tot corpul....

Purtarea măștilor de către elevi în școli a fost cea mai controversată dintre toate politicile legate de pandemie, părinții spunând că restricția afectează capacitatea copiilor de a socializa și că forțarea copiilor să poarte masca pentru față toată ziua în clasă este incomod.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private