Sari la conținut

Viitorul gerontologiei și geriatriei la Medika TV

Ana Aslan, unul dintre cei mai cumoscuți cercetători pe plan mondial, a pus bazele gerontologiei și geriatriei în România. Secretul tinereții fără bătrînețe  și cât de aproape suntem de acest vis se numără printre subiectele incitante din cadrul emisunii Medika Special, de joi, de la ora 18.00.

Profesor doctor Luiza Spiru, șefa Catedrei de Geriatrie și Gerontologie a Facultății de Medicină din cadrul UMF ”Carol Davilla”  și doctor Anca Ștefan , managerul Institutului de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan”, oferă cele mai noi informații despre miracolul moștenirii lăsate de savantul care și-a pus amprenta hotărâtor în lupta mondială împotriva îmbătrânirii.

Situația actuală și viitorul geriatriei și gerontologiei românești, domenii în care țara noastră a fost vârf de lance, vor fi subiectul dezbaterii în direct, din studioul Medika TV.

Vă recomandam o ediție eveniment în care basmul tinereții veșnice are șansa transformării în realitate.

Duminică, urmăriți, la MedicaTV, emisiunea Doctorul zilei, moderată de Claudiu Serban.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel