Sari la conținut

Viral! Cuplul de pe TikTok care a atras atenția tuturor! S-au filmat doar în prosop și toată lumea a rămas șocată de acest detaliu

Viral! Alicia și Scott Mccarvel, o tânără supraponderală și soțul ei… mult mai fit, au devenit virali pe TikTok, dar și pe Instagram, după o filmare în care apar doar într-un prosop, după ce au ieșit de la duș.

Acela a fost momentul în care femeia a început să primească nenumărate mesaje răutăcioase de la internauți, care nu o consideră deloc potrivită pentru el.

Ea e supraponderală, el e sculptat la sală

Clipul în care apar Alicia și Scott Mccarvel are peste 34 de milioane de vizualizări pe TikTok și 131.000 de like-uri pe Instagram. În timp ce unii îi felicită și le spun că sunt un cuplu potrivit, alții sunt de părere că Scott ar fi mult prea sexy pentru o femeie ca ea’.

Alicia are peste 100 de kilograme, iar pe conturile sale de socializare promovează iubirea de sine și spune că se simte foarte bine în pielea ei. De altfel, canadianca nu are o problemă în a se afișa în social media în rochii sexy sau în costum de baie, chiar dacă nu se încadrează în standardele actuale. Iar asta poate fi considerat un act de curaj, cu atât mai mult cu cât soțul ei are un trup bine lucrat la sală, fapt ce i-a adus influencerei nu doar admirație, ci și mult hate pe conturile de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

Filmulețul postat cel mai recent de Alicia care are 785.000 de urmăritori pe Instagram și 5,2 milioane pe TikTok a creat o adevărată controversă în mediul online.

„Videoclipul meu a devenit viral și știm cu toții de ce. Este pentru că, după standardele de frumusețe, noi nu avem sens. Lumea se uită la Scott și imediat îl apreciază pentru felul în care arată. Ei spun lucruri de genul: «Oh, nu cred că era grasă când s-au cunoscut» sau «Sigur e bogată». Alții se gândesc că e gay sau are un fetiș ciudat cu femeile grase’, a mărturisit Alicia, potrivit New York Post.

Alicia a vorbit și despre felul în care societatea deformează lucrurile, prin felul în care suntem educați.

„Am fost învățați că cineva cu o condiție fizică precum cea a lui Scott nu ar putea fi niciodată, nici într-un milion de ani, îndrăgostit sau compatibil cu o femeie grasă. Și asta doar pentru că lumea ne-a învățat că trebuie să ne apreciem valoarea în funcție de felul în care arătăm’, a mai adăugat ea, subliniind că aspectul fizic nu contează pentru soțul ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel