Vise care prevestesc boli sau vești proaste

Vise care prevestesc boli sau vești proaste
Vise care prevestesc boli sau vești proaste

Multi oameni cred ca visele sunt un semn al evenimentelor. Si daca unele vise ne fac sa zambim, altele ne dau fiori, iar unele prevestesc un dezastru. Cel mai mare cosmar pe care il puteti avea e ca veti muri. Interesant este ca visand la moarte inseamna o noua schimbare in bine.

Este posibil ca visele sa fie rezultatul stresului din timpul zilei. Astfel incat se sugereaza ca tot ceea ce visam este profetic. Este posibil ca visele sa fie rezultatul actiunilor pe care le-ati facut in timpul zilei, sau ceva ce atii auzit sau citit inainte de a adormi. Exista si unele vise care prevestesc ceva rau. Iata care sunt visele care prevestesc un dezastru:

Vise care prevestesc boala
Exista anumite vise care prevestesc boala pentru dvs sau pentru cineva drag. Conform credintei populare, daca visati ca parul devine gri, va aparea o boala. Alte vise care prezic boli sunt dintii stricati, sange si produse alimentare putrede. Daca visati ca va plimbati cu haine rupte sau stranse, va asteapta o boala ce se va trece repede.

Motiv de ingrijorare este daca visati un om orb. Acesta este un avertisment ca cineva drag este bolnav. Daca visati un ceas care ticaie, acesta este un semn de boala.

Vise care prevestesc moartea
Unele vise prezic pierderea unei persoane dragi. Daca visati un voal negru si esarfa neagra, o ruda apropiata va muri. Daca ati visat ca ati pierdut un dinte sau visati un om fara dinti, cineva apropiat va deveni grav bolnavi sau va muri. Printre visele cele mai teribile care prevestesc moartea sunt scartaituri si bufnitele.
Daca alegeti ciuperci intr-un vis sau cineva va arata ciuperci culese, veti pierde pe cineva drag.

Vise care prevestesc o veste proasta
Unele vise pot prevesti o veste proasta. Daca auziti o voce in visul dvs a unui decedat care v-a fost apropiat, asteptati-va sa primiti o veste proasta.

Alte vise care prevestesc stiri proaste sunt balti si noroi (mai ales daca aveti contact cu ele). Gandacii de bucatarie sunt, de asemenea, purtatori de vesti proaste. Un alt vis care nu este de bun augur este caderea parului. Se crede ca, daca simtiti miros, gust sau o atingere in timp ce dormiti, visul va deveni realitate.

Sursa: bewoman.ro.

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox