Sari la conținut

Vise, semnificațiile revelatoare – de la a putea zbura la a fi urmărit

sursa foto: arhiva doctorul zilei

Vise, semnificațiile revelatoare – de la a putea zbura la a fi urmărit, totul este explicat de  un expert în vise. Poate că v-ați spus „a fost doar un vis” după ce v-ați trezit transpirat și speriat, dar visele pot dezvălui lucruri importante, chiar dacă par de neînțeles.

Oricât de unice ar fi temerile și anxietățile noastre, aventurile noastre în somn se încadrează adesea în câteva categorii comune, ceea ce îi poate liniști pe cei mortificați de visele în care sunt „dezbrăcați în public”.

Având în vedere acest lucru, experții în somn de la BedKingdom au discutat despre semnificațiile somnului și de ce acestea se pot aplica în viața ta.

Vise, semnificațiile revelatoare explicate de experți

ce înseamna când visezi un șarpe
Sursă foto: Getty Images

Căderea

Este vorba despre coșmarurile în care pare că te prăbușești și te izbești de pământ, doar pentru a te trezi în patul tău confortabil, ușurat și confuz.

Experții au declarat pentru Daily Star: „Acest vis simbolizează frica și vulnerabilitatea. Căderea în vise poate indica neputință și copleșire”. „Visele de cădere pot fi un avertisment subconștient de a fi atent. Dacă pierdeți controlul, puteți visa că ați căzut.”

A fi urmărit

Un alt vis în care îți bate inima și te trezești neliniștit.

Experții spun că: „Stresul și anxietatea sunt principalele cauze ale visului de a fi urmărit. Visele în care ești urmărit pot fi rezultatul unor amenințări din timpul stării de veghe”.

„Uneori, aceste vise pot rezulta din sentimente de furie și sunt văzute ca un avertisment de a fi atenți la posibile amenințări.”

Căderea dinților

Temerea căderii dinților este un coșmar comun pentru cei care urăsc dentistul și este legată de nesiguranță.

Visarea căderii dinților este adesea legată de sentimentul de neatractivitate sau de gânduri negative față de propria imagine.

„Deoarece căderea dinților poate face dificilă vorbirea, aceste vise pot fi legate de probleme de comunicare. Lipsa de încredere poate provoca, de asemenea, acest vis.”

Să fii dezbrăcat

Nu este nevoie să te simți jenat de acesta, deoarece poate indica faptul că ești vulnerabil.

Experții spun că: „Visele în care ești dezbrăcat în locuri publice, cum ar fi școala sau locul de muncă, sunt de obicei cauzate de faptul că te simți expus. Faptul că te simți acuzat le poate declanșa, de asemenea,. Uneori, aceste vise înseamnă că o persoană este mulțumită de ea însăși”.

Zborul – Vise, semnificațiile revelatoare

Mulți își doresc să zboare, dar visele în care zbori pot fi tulburătoare și au multe semnificații.

Echipa a spus: „Zborul simbolizează libertatea. Faptul că ai probleme în a zbura în visele tale poate indica o lipsă de încredere”.

„Dacă în vis se află altcineva, faptul că te chinui să zbori poate indica faptul că te reține și te împiedică să mergi mai departe cu planurile tale de viață.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel