miercuri, iunie 16, 2021

Vitamine pentru potență la bărbați. O vitamină poate trata disfuncțiile erectile la fel de eficient ca celebra pilulă albastră, iar spre deosebire de aceasta, vitamina are efecte secundare nesemnificative.

Vitamina B3 (niacina), care se găsește în pieptul de pui, în grâu sau în pește poate ajuta la depășirea problemelor legate de disfunctiile erectile.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul American de Medicină Intimă, vitamina B3 ajută organismul să proceseze grăsimile, ceea ce reduce colesterolul și îmbunătățește circulația sângelui.

Vitamine pentru potență la bărbați

Echipa condusă de medicul Chi-Fai Ng a administrat unor bărbați care prezentau un nivel ridicat al coresterolului niacină si placebo timp de 12 saptamani. Bărbații care au luat vitamina B3 au declarat ca si-au

putut mentine erectia in timpul relațiilor intime dupa 12 saptamani comparativ cu cei carora le-au fost administrate doar placebo. Iar in cazul barbatilor cu disfunctii erectile severe s-au observat imbunatatiri chiar si mai mari.

De vreme ce administrarea niacinei are numai cateva efecte secundare precum inrosirea fetei si iritarea pielii, dr. Ng considera ca aceasta ar putea fi o alternativa buna in tratarea disfunctiei erectile la barbatii care au si nivelul colesterolului ridicat. In cadrul experimentului n-au fost tratati si barbati cu un colesterol normal si nu s-au facut comparatii cu

alte medicamente care tin sub control disfunctiile erectile, precum Viagra, insa in viitor cercetarile se vor extinde.

Ultimele stiri

Parteneri