luni, decembrie 5, 2022

Vizita inopinată a ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti a confirmat reclamațiile pacienților. Spitalul încălcă multe norme medicale și de igienă elementară. Vizita inopinată a ministrului Sănătăţii a arătat că există mizerie peste tot, chiar şi în aripile renovate de curând. Purtare necuviincioasă a cadrelor medicale, vorbe urâte adresate bolnavilor au determinat ca ministrul Sănătăţii să i-a o decizie radicală, s-a umplut paharul.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre vinul fiert. Când a fost inventată...

Pentru a nu fi daţi afară, trei directori au fost nevoiţi să-şi prezinte demisiile președintelui Consiliului Județean Prahova, conform unui comunicat al managerului spitalului. Unitatea medicală își prezintă scuzele Sorinei Pintea „cu privire la titlurile neadevărate și distorsionate prezentate în spațiul public”

„Opinia mea personală este că neconformitățile precizate de doamna ministru sunt reale și corecte având în vedere standardele de calitate pe care spitalul public trebuie să le îndeplinească la furnizarea servicilor medicale”, scrie în comunicat Marius Niculescu.

Te-ar mai interesa: Cancerul de limbă: tot ce trebuie să știi despre a...

Atât directorul de îngrijri medicale, cât și cel medical și-au dat demisiile, acestea fiind aprobate. Potrivit comunicatului, directorul financiar contabil a cerut concediu de odihnă, solicitarea fiind refuzată, motivul fiind că, în această perioadă, este nevoie de coordonarea activițății specifice.

„Am înaintat domnului președinte al Consiliului Județean solicitarea de încetare de contractului de muncă. De ce am făcut-o? Ca să rezolvăm situația în care este pus spitalul. Mai multe nu mai spun”, a afirmat Marius Niculescu, managerul spitalului.

Te-ar mai interesa: Echinaceea, cel mai puternic antibiotic. Cum se co...

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, face mai multe controale nenunțate în spitalele din țară. În urma acestora s-au descoperit multe neconformități și s-au luat măsuri de remediere a acestora.

Sorina pintea: ”Pot înțelege lipsa investițiilor, dar nu mizeria”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private