marți, mai 30, 2023

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, luptă neîncetat împotriva trupelor rusești. Miercuri, 16 martie, el s-a adresat Congresului Statelor Unite pentru a cere ajutor.

Zelenski a cerut ajutorul Statelor Unite în lupta cu rușii. El cere în special asigurarea securității spațiului aerian și asigurarea de armanent defensiv.

Volodimir Zelenski a câștigat aprecierea oamenilor din toată lumea după ce a apărat Ucraina încă din prima zi de conflict, împreună cu toți ucrainenii și voluntarii care s-au sacrificat pentru a proteja țara.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Zelenski, nou mesaj pentru Congres

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat Congresului american printr-un apel video, cerând din nou sprijin pentru asigurarea securității spațiului aerian, în scop umanitar. El a arătat că țara sa are nevoie în continuare de armament defensiv, dar și de aparate de zbor.

Zelenski a arătat concret Congresului, într-un film, atrocitățile prin care trece acum poporul său și a subliniat că are nevoie de și mai mult sprijin, comunică RRA.

Astăzi, noi, poporul ucrainean, nu apărăm numai ucraina; noi luptăm pentru valorile Europei și pentru valorile lumii, în numele viitorului. De aceea, astăzi, poporul american nu ajută numai Ucraina, ci și Europa, dar și întreaga planetă, pentru a rămâne în viață.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Am aproape 44 de ani, dar simt că vârsta mea acum s-a oprit; acum, când inimile a peste 100 de copii ucraineni au încetat să mai bată. Nu mai văd niciun sens în viața mea, dacă nu reușesc să opresc moartea”, a spus Volodimir Zelenski în filmare.

Se așteaptă ca preşedintele Joe Biden să anunțe azi o asistență suplimentară de securitate pentru Ucraina, în valoare de 800 de milioane de dolari, după cum a declarat aseară un oficial al Casei Albe.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private