vineri, august 19, 2022

Vrei o mărire de salariu? Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 ce vestimentație și culori trebuie să alegi pentru a avea succes.

„Spuneam cândva că te întâlneşte după cum esti îmbrăcat. Omul face haine, dar haina este importantă pentru prima întâlnire. Când mergem la un interviu să încercăm să nu fim prea sexy şi nici în trening. De exemplu, un hanorac închis până în gât înseamnă un om închis sau ascuns. Acel om ascunde o stare proastă.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Când eşti vesel, te duci şi îţi alegi cel mai colorat lucru. Când eşti un pic obosit, vei alege ceva mai închis. Ne alegem hainele în funcţie de starea de spirit.

Dacă ne ducem cu o stare de spirit că nu vom fi angajaţi, obligatoriu ne vom îmbrăca conform stării. Când te duci la un interviu, vorbesc culorile. De aceea, să alegem culorile reci. O cămaşă albastră şi un pantalon, dar şi o eşarfă. Albastru estompat, nuanţe de cacao sau verde. Şi roz se poate, dar unul pal”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.


Ce culori să porţi când vrei să ceri mărire de salariu, cu Lidia Fecioru

„Când vrem să avem un interviu şi vrem să-l luăm să avem grijă cum ne îmbrăcăm. O geacă cu umerii laţi arată că ai încredere în tine.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

Pentru a obţine o promovare, de obicei, trebuie să impui o ţinută. Nu trebuie să-ţi schimbi cu totul ţinuta. Adică, să nu faci o schimbare bruscă. Când avem un serviciu, trebuie să ştim că haina de la serviciu, nu este haina de paradă. La stat sunt în rochiţe cu floricele. Eu aş schimba asta. Este deranjant la ochi.

De exemplu, sunt de acord ca asistentele să fie super drăguţe ca oamenii să se facă bine dacă se uită la ele. Poate că unele sunt opulente în a purta foarte multe bijuterii. E ţăţească treaba. Între asistente este un fel de întrecere. Un fel de concurs.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Menţinerea unui dress code îi arată şefului că eşti în stare şi că poţi conduce un departament şi el o să te pună acolo unde meriţi. Nu trebuie să dispară zâmbetul profesional. Trebuie să fim zâmbitori.

Când te duci pentru mărire de salariu la şef, trebuie să alegi să porţi culori precum roz, culoarea vinului sau mahon şi ciocolată neagră. Este semn de lux. Ele semnifică luxul.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Dacă eşti un agent de vânzări sau vrei să vinzi ceva se spune că impresia generală compusă din tonuri maro şi verde ar fi foarte specifică. Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă. Ne putem completa ţinuta cu un alb, care este asociat cu mintea deschisă.

Noi preluăm uşor dezinvoltura celor din afară. Nu ne mai pasă cum venim la job. Româncele au fost foarte cochete. Ar fi bine şi frumos să fie aşa. Trebuie să ne placă de noi”, a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private