joi, decembrie 1, 2022

„Vrem să fie infectați”, a declarat numitul Trump HHS într-un e-mail, împingând să expună sugarii, copiii și adolescenții la Covid pentru a ajunge la „imunitatea în masă”

  • Un numit al Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane al lui Trump a discutat în repetate rânduri despre abordarea așa-numitei imunități a turmei împotriva focarului Covid-19 din această vară, arată noile e-mailuri obținute de un subcomitet al Casei.
  • Reprezentantul James Clyburn, D-S.C., Președintele subcomitetului selectat pentru criza coronavirusului, care a obținut e-mailurile, a declarat că documentele demonstrează „un tipar pernicios” de interferență politică
  • Paul Alexander, consilier științific HHS, care a fost adus de mult timp de către aliatul lui Trump, Michael Caputo, a trimis e-mailurile către alți oficiali HHS

Un numit a lui Trump la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a susținut în mod repetat în această vară să adopte o strategie Covid-19 în SUA care să mențină afacerile deschise în timp ce expune „sugari, copii, adolescenți” și alte categorii de personae la coronavirus, în încercarea de a realiza imunitatea în masă, conform e-mailurilor obținute de parlamentarii din Casa Albă.

Te-ar mai interesa: RUNE 1 DECEMBRIE: Avertismente pentru acești nativ...

Reprezentantul James Clyburn, Președintele subcomitetului selectat pentru criza coronavirusului, care a obținut e-mailurile, a declarat miercuri că documentele demonstrează „un tip pernicios de interferență politică de către oficialii administrației”.

E-mailurile au apărut ca parte a unei investigații a subcomitetului de coronavirus al Casei Albe cu privire la presupusa interferență politică din partea administrației Trump.

Ancheta a apărut după ce fostul consilier științific HHS Paul Alexander și aliatul de multă vreme al lui Trump, Michael Caputo, au fost acuzați în această vară că s-au amestecat în activitatea cercetătorilor de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și a Dr. Anthony Fauci, principalul specialist în boli infecțioase al națiunii.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Alexander a scris într-un e-mail din 4 iulie către Caputo și alți șase oficiali de comunicare HHS că SUA trebuie să stabilească imunitatea în masă, permițând „grupurilor care nu prezintă un risc ridicat să se expună virusului.”

„Sugarii, copiii, adolescenții, tinerii, adulții tineri, de vârstă mijlocie fără condiții etc. au un risc zero sau mic …. așa că îi folosim pentru a dezvolta efectivul … vrem să fie infectați …. și recuperați. ..cu anticorpi ”, a scris el.

Ulterior, Alexander a adus strategia propusă comisarului pentru administrarea produselor alimentare și a medicamentelor, dr. Stephen Hahn, arată un alt e-mail.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

„S-ar putea să fie cel mai bine dacă deschidem și inundăm zona și lăsăm copiii și tinerii să se infecteze pe măsură ce carantinăm acut persoanele în vârstă și cu risc” pentru a ajunge la „imunitate naturală … expunere naturală”, a spus el a scris pe 24 iulie lui Hahn, Caputo și altor oficiali HHS. Caputo i-a cerut lui Alexander să analizeze mai departe ideea, arată alte e-mailuri.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

„Pe măsură ce virusul s-a răspândit în toată țara, acești oficiali au scris cu blasfemie,„ cui îi pasă ”și„ vrem să fie infectați ”, a spus Clyburn într-un comunicat. „Au recunoscut în mod privat că„ știau întotdeauna ”că politicile președintelui vor cauza o„ creștere ”a cazurilor și au complotat să dea vina pe răspândirea virusului asupra oamenilor de știință de carieră”.

Te-ar mai interesa: 4 lucruri pe care mâinile tale ți le-ar putea spun...

Pe 24 iunie, pe fondul creșterii cazurilor de după Memorial Day, Alexander i-a scris lui Caputo și altor doi oficiali HHS: „Am știut întotdeauna că dacă te relaxezi și te deschizi, cazurile vor crește”. Apoi a întrebat, „dar sunt noile cazuri problematice ???”

„Trebuie, de asemenea, să promovăm poveștile bune, așa cum știm despre persoanele în vârstă cu afecțiuni grave care o primesc și supraviețuiesc … acest lucru este esențial de spus”, a adăugat el.

Pe tot parcursul e-mailurilor, Alexander a criticat puternic consilierii științifici de top ai guvernului, inclusiv Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase. Într-un e-mail din 3 iulie către Caputo și alți oficiali de comunicare HHS, când cazurile din SUA se ridicau la puțin sub 2,8 milioane, Alexander s-a plâns că Fauci a avertizat publicul să „se aștepte la o creștere dramatică a răspândirii”.

„El nu se va opri !!!!!!!!!!!!!!!! Nu poate să tacă … și nu se află pe aceeași pagină a guvernului … crede că este președintele ??? ” A adăugat Alexandru.

Peste 16,7 milioane de persoane din SUA au fost diagnosticate cu Covid-19 până acum și peste 306.000 de persoane au murit în mai puțin de un an, potrivit datelor compilate de Universitatea Johns Hopkins.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private