Sari la conținut

”Vremuri disperate” pentru europeni. Magazinele raționalizează ouăle, iar oamenii fac cozi în fața băncilor de alimente

Sunt vremuri disperate pentru europeni din cauza prețurilor tot mai mari. Britanicii fac cozi în faţa băncilor de alimente, de unde se aprovizionează tot mai mulţi intelectuali.

Iar la Paris, angajaţii Galeriilor Laffayette au stricat, în semn de protest, un moment festiv: deschiderea magazinului de lux, după ce fusese împodobit cu decoraţiuni de Crăciun.

Vânzătorii de la Galerile Lafayette din Paris au protestat în timpul ceremoniei de aprindere a decoraţiunilor care marcau începutul sezonului de Crăciun.

Spun că nu pot face faţă scumpirilor cu salariile pe care le au şi se declară dezamăgiţi de bonusul de 400 de euro pe care l-au primit anul acesta.

Mulţi francezi încep să simtă criza economică

Unele supermarketuri au început să raționalizeze ouăle, care ajung tot mai greu la magazine din cauza gripei aviare şi a crizei energetice. Şi britanicii o duc greu. În Regat, inflaţia a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 41 de ani, iar localnicii încep să stea la cozi în faţa băncilor de alimente. Le trec pragul chiar şi profesori, tehnicieni sau persoane singure care nu mai fac faţă scumpirilor.

CEO organizaţie caritabilă: Cei care au nevoie de ajutor sunt oamenii care muncesc, dar care nu îşi mai permit să pornească aragazul. Aşadar, nu numai că este o creştere a cererii, dar e o schimbare şi în ceea ce priveşte oamenii care au nevoie de susţinere. Pentru acele comunităţi pe care noi le susţinem cu alimente, acestea sunt vremuri cu adevărat disperate.

Vremuri cu adevărat disperate sunt şi peste Ocean. Cina de Ziua Recunoştinţei va costa în Statele Unite cu 20 la sută mai mult decât anul trecut. O petrecere pentru 10 persoane cu 12 feluri de mâncare va costa, în medie, 64 de dolari.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel