Sari la conținut

Vreți să slăbiți? Scoateți aceste două legume din alimentație! Adina Alberts. „De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită”

egumele sunt sănătoase

Vreți să slăbiți? Scoateți aceste două legume din alimentație! Adina Alberts. „De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită”.

Într-un video postat pe contul său de YouTube, Adina Alberts îi sfătuiește pe toți cei care încearcă să slăbească să renunțe la două legume. Este vorba despre două dintre cele mai folosite și nelipsite legume din bucătăria românească.

„Doamnelor şi domnişoarelor, sunteţi dornice să vă păstraţi silueta. Vă spun părerea mea vizavi de ce ar trebui să facem. Și mai ales ce ar trebui să excludem din alimentaţia noastră în această perioadă.

Ceapa şi usturoiul sunt două alimente, două legume nelipsite din bucătăria românească. Mai mult, aş spune că românii fac abuz mai ales de usturoi, dar şi de ceapă. Fie că e gătit, crud, fie că îl punem în salate, cârnaţi, mici, tocăniţe, aceste legume sunt nelipsite de la orice masă din fiecare zi.

Atât ceapa, cât şi usturoiul conţin nişte substanţe care, după cum bine ştim noi toţi, ne irită. Când tăiem o ceapă, începem să lăcrimăm, ne curge nasul, ne deranjează acea substanţă. Ea se numeşte alicină şi reprezintă de fapt mecanismul de apărarea al legumei respective în momentul în care este „atacată” de dăunători„, a spus dr. Adina Alberts.

Adina Alberts, despre cele două legume „De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită”

Cunoscutul medic estetician recomandă eliminarea usturoiului și a cepei din alimentație. Mai ales dacă aceste legume sunt gătite. Adina Alberts a explicat faptul că alicina va irita mucoasa stomacului și a intestinului.

„Păi, oameni buni, din moment ce această substanţă ne irită, ce credeţi că se va întâmpla cu ea dacă o introducem în interiorul corpului nostru? Nu este logic că ne va irita şi mucoasa respectivă, stomacul, intestinul? De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită?

Aceste două legume cresc senzaţia de foame, indiferent ce citiţi dvs pe net, pentru că sunt foarte multe informaţii şi unele se bat cap în cap. Faceţi un experiment. Mâncaţi ceapă crudă sau usturoi crud. Nu este adevărat că după 1-2 ore vă este foame din nou?

Această substanţă, alicina, din cele două legume, creşte senzaţia de foame. Aşa li se întâmplă tuturor. Haideţi să le eliminăm! Măcar pentru doamne şi domnişoare care doresc să-şi menţină silueta. Ştiu, sunt foarte multe beneficii pe care usturoiul le aduce sănătăţii, numai că ele se raportează la usturoiul crud.

Doriţi să vă păstraţi silueta? Doriţi să nu acumulaţi kilograme în plus? Doriţi să nu aveţi o poftă de mâncare exacerbată? Eliminaţi usturoiul şi ceapa din produsele pe care le veţi consuma!”, a mai spus dr. Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel