Sari la conținut

Wellborn luptă împotriva infertilității pentru ca și tu să poți deveni părinte!

Wellborn

Wellborn luptă împotriva infertilității pentru ca și tu să poți deveni părinte! (P)

Infertilitatea este o problemă majoră cu care se confruntă tot mai multe cupluri în prezent, fiind definită ca imposibilitatea de obține o sarcină după 1 an de viață sexuală regulată, fără a folosi metodecontraceptive.  În România, 1 cuplu din 5 nu reușește să aibă copiii pe cale naturală, iar jumătate dintre cei afectați de infertilitate nu dispun de fondurile necesarepentru a apela la tehnici medicale moderne.

Factorii care duc la instalarea infertilității sunt extrem de diverși, de la nutriție, malformații anatomice, până la stress, poluare și stil de viață epuizant, dar una dintre cele mai frecvente cauze este amânarea momentului conceperii unui copil în favoarea carierei, obținerea unei sarcini fiind direct dependentă de vârstă.

Deși este o problemă de actualitate, infertilitatea rămâne în continuare un subiect tabu care își lasă amprenta pe mai multiple planuri: medical – este considerată o afecțiune, social – necesită timp pentru investigații și psihologic – datorită sentimentelor de neîmplinire, singurătate, deznădejde.

De peste 20 de ani, pacienții vin la WELLBORN din diferite colțuri ale țării dar și ale lumii, pentru a se bucura de cele mai bune tratamente de infertilitate susținute prinîngrijire personalizată, ultimele progrese tehnologice în domeniul Reproducerii Umane Asistate, dar și printr-o rată de succes ridicatacomparativ cu nivelul mediei europene.

Din dorința de a aduce zâmbetul pe buze cuplurilor cu diagnostic de infertilitate și cu posibilități financiare reduse, Rețeaua Medicală WELLBORN lansează Campania ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE! prin care oferă 12 proceduri de Fertilizare in Vitro gratuite. Înscrierile au început deja în data de 15 ianuarie 2021, iar condițiile de participare alături de toate informațiile legate de acest proiect pot fi lecturate accesând site-ul www.wellborn.ro

Procedurile vor fi efectuate de către echipa de medici supraspecializați în medicină reproductivă și embriologi WELLBORN compusă din: Doctor Deliana Predoi, Doctor Alina Bolintineanu, Doctor Smaranda Popescu, Doctor Carmen Ianiotescu, Doctor Viorica Chiriță, Doctor Irina Matei, Doctor Andreea Mustațăși embriolog senior Mihaela Radu.

Cele 12 proceduri de Fertilizare in Vitro vor fi găzduite de:

– Spitalul WELLBORN Băneasa, prima unitate medicală dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.

– Spitalul WELLBORN Militari, prin programul Wellborn4All oferă accesibilitate ridicată la tratament ultraspecializat tuturor cuplurilor infertileîntr-un Centru de Excelență în Reproducerea Umană Asistată dotat cu cel mai nou și modernlaborator de embriologie.

Pe lângă excelență medicală, la WELLBORN oferim pacienților întreg suportul necesar dar și doza de optimism și încredere, esențiale atunci când se confruntă cu probleme de infertilitate.

Obiectivul nostru este să vedem cât mai multe chipuri fericite și vise împlinite, iar angajamentul nostru este căvom face tot ce ne stă în putere pentru atingerea acestuia!

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel