Categories: Ştiri sănătate

WOW! Cum a apărut Carmen Iohannis la recepția de la Palatul Buckingham. Prima Doamnă cu un zâmbet larg pe buze și cu o ținută pe măsură

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa au fost prezenți în cursul zilei de duminică la Dineul de la Buckingham, organizat în memoria Reginei Elisabeta a II-a. La eveniment au venit peste 2.000 de lideri de stat și capete încoronate. Amintim că cel mai longeviv monarh din Marea Britanie a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

în aceste zile, numeroase nume importante din lume au adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta.

Printre cei invitați se numără și președintele României alături de Prima Doamnă a țării noastre. Prezentă la dineu a fost și Familia Regală a României, în frunte cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei și Principele Consort Radu.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa vor participa astăzi la funeraliile reginei Elisabeta, organizate la Westminster Abbey din Londra. Cei doi s-au afișat ieri la Londra în ținute foarte sobre.

Cine mai participă la slujba de înmormântare a reginei

La funeraliile reginei vor fi prezenţi și Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Principele Radu, împreună cu Principesa Elena şi soţul său, Alexander Nixon.

Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc luni, la ora locală 11,00 (10,00 GMT), la Westminster Abbey din Londra, a anunţat Palatul Buckingham.

Această zi va fi sărbătoare legală în Marea Britanie, după cum a autorizat noul monarh, Charles al III-lea, într-unul dintre primele sale ordine.

Lideri importanţi ai lumii, printre care preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi reprezentanţi ai caselor regale sunt aşteptaţi să participe la funeraliile Elisabetei a II-a.

La sfârşitul slujbei de la abaţie se păstrează două minute de reculegere la nivel naţional, apoi se intonează imnul naţional “God Save the King”. Urmează o procesiune în centrul Londrei, de unde sicriul este dus la Castelul Windsor, unde Elisabeta a II-a va fi înmormântată, în cadrul unei ceremonii private, în capela Regele George al VI-lea, alături de soţul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Sursă: Designer Andreea Tincu

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au ajuns deja la Londra și au participat ieri la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

5 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

6 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

7 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: