joi, octombrie 6, 2022

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa au fost prezenți în cursul zilei de duminică la Dineul de la Buckingham, organizat în memoria Reginei Elisabeta a II-a. La eveniment au venit peste 2.000 de lideri de stat și capete încoronate. Amintim că cel mai longeviv monarh din Marea Britanie a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

în aceste zile, numeroase nume importante din lume au adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Printre cei invitați se numără și președintele României alături de Prima Doamnă a țării noastre. Prezentă la dineu a fost și Familia Regală a României, în frunte cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei și Principele Consort Radu.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa vor participa astăzi la funeraliile reginei Elisabeta, organizate la Westminster Abbey din Londra. Cei doi s-au afișat ieri la Londra în ținute foarte sobre.

Cine mai participă la slujba de înmormântare a reginei

La funeraliile reginei vor fi prezenţi și Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Principele Radu, împreună cu Principesa Elena şi soţul său, Alexander Nixon.

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc luni, la ora locală 11,00 (10,00 GMT), la Westminster Abbey din Londra, a anunţat Palatul Buckingham.

Această zi va fi sărbătoare legală în Marea Britanie, după cum a autorizat noul monarh, Charles al III-lea, într-unul dintre primele sale ordine.

Lideri importanţi ai lumii, printre care preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi reprezentanţi ai caselor regale sunt aşteptaţi să participe la funeraliile Elisabetei a II-a.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

La sfârşitul slujbei de la abaţie se păstrează două minute de reculegere la nivel naţional, apoi se intonează imnul naţional “God Save the King”. Urmează o procesiune în centrul Londrei, de unde sicriul este dus la Castelul Windsor, unde Elisabeta a II-a va fi înmormântată, în cadrul unei ceremonii private, în capela Regele George al VI-lea, alături de soţul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

Sursă: Designer Andreea Tincu

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au ajuns deja la Londra și au participat ieri la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private