joi, octombrie 6, 2022

Exerciţiile Yoga sunt benefice pentru organism, deoarece în combinaţie cu o dietă echilibrată , cu exerciţii cardio, de viteză şi de forţă te pot ajuta. Yoga contemporană este bogat în exerciţii care îţi pun corpul la treabă şi în esenţă te ajută să slăbeşti.

Dar dacă este vorba despre yoga meditativă şi odihnitoarea, arderea caloriilor nu reprezintă o prioritate.

Pentru început, yoga se desfăşoară încet în camere în care temperatura este ridicată şi care îţi vor face metabolismul să o ia la goană. Dacă nu îţi faci inima să pompeze mai tare nu o să obţii niciun beneficiu din arderea caloriilor .

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Yoga îţi lucrează toţi muşchii corpului, te ajută să fii mai flexibil, îţi face organismul mai rezistent. Power Yoga este cea mai modernă formă deoarece combină toate învăţăturile acestui sport şi dorinţa de a avea un corp frumos.

Dacă te-ai decis că yoga este sportul preferat şi ai un loc în care poţi să îl practici fără întrerupere. O muzică liniştitoare o să te ajute.

Determinarea, dedicaţia şi disciplina şi o dietă echilibrată o să te ajute să faci din yoga un sport care să te ajute să ajungi la greutatea ideală.

 

Ana Maria Niţu

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private