sâmbătă, februarie 4, 2023

Zentiva- premiul pentru achiziția anului în zona EMEA, la GGB AWARDS.

Cunoscuta companie Zentiva a primit premiul 2020 Global Generics & Biosimilars Bulletin Award la categoria Achiziția anului în zona EMEA. În timpul vârfului primului val al crizei COVID-19, în al doilea trimestru al anului 2020,  Zentiva a finalizat achiziția Alvogen CEE care a reunit două dintre cele mai importante companii de generice și OTC-uri din regiunea CEE.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

Această achiziție susține călătoria Zentiva și ambiția companiei de a crește, în timp ce extinde amprenta comercială a companiei.

„Zentiva este onorată să primească acest prestigios premiu și acestă recunoaștere. Combinația dintre Alvogen și Zentiva în CEE creează o nouă companie importantă de generice și OTC-uri în regiune. Noua echipă combinată este talentată, rapidă și ambițioasă pentru a stimula creșterea prin dezvoltarea internă de produse și prin parteneriate strategice cu companii de vârf care doresc să aibă Zentiva ca partener de încredere și performant pentru comercializare medicamente.”, a declarat Nick Haggar, CEO Zentiva.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

Despre Zentiva

Zentiva este un producător de medicamente accesibile de înaltă calitate, care deservește pacienți din Europa și nu numai. Având o echipă dedicată de peste 4.500 de angajați și o rețea de fabrici de producție, inclusiv fabricile de top din Praga. București și Ankleshwar, Zentiva dorește să devină unul dintre cei mai importanți producători de medicamente de marcă și generice din Europa pentru a satisface mai bine nevoile medicale zilnice ale oamenilor.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

La Zentiva, credem că serviciile medicale sunt un drept, nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente la prețuri accesibile și la asistență medicală de înaltă calitate. Lucrăm în parteneriat cu medici, farmaciști, distribuitori, autoritățile de reglementare și guverne pentru a oferi soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private