Sari la conținut

Zi importantă pentru 4 zodii. Astrolog: Luna această Nouă este foarte provocatoare

horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Zi importantă pentru 4 zodii. Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre Luna Nouă în Rac, care a pregătit multe provocări pentru acești nativi.

„Un astfel de aspect îl vor simţi mai ales cei cu marcaj cardinal. Vorbim de Berbec, de Rac, de Balanţă şi Capricorn. Pentru mulţi dintre voi cu aceste marcaje, această Lună Nouă în Rac vine cu un sentiment… Aveţi multe emoţii, nu știți să vă controlaţi. Sunteţi precum o sticlă de suc, foarte agitaţi şi trebuie să faceţi poc, să săriţi din sticla aia. Pe undeva, trebuie să explodăm.

De aceea, vă invit, spre finalul lunii iunie, dacă simţiți că este o situație unde nu se mai poate şi sunteţi foarte irascibili… Irascibilitatea aia ascunde ceva, undeva, nu aveţi o bază, nu aveţi un refugiu, nu aveţi un confort. O veţi căuta în exterior. „Ia-mă în braţe, pupă-mă. Vreau ataşament. Vino la mine. Hai să fii cu mine”. Dar nu!

„Ne vom confrunta cu emoţii pe care le-am ascuns”

Lună Noua este în Casa a 11-a şi zice „domnule, ce ascunde irascibilitatea asta, unde îmi lipseşte mie confortul? Unde îmi lipseşte mie un echilibru emoţional? Unde îmi lipseşte mie un uter din ăsta în care să nasc ceva, să creez ceva acolo? Unde să mă simt eu mai bine în pielea mea? Unde?”. Fiecare, la un moment dat în viaţa lui, are această nevoie. Să ştiţi că Luna această Nouă este foarte provocatoare.

O dată din cauza acestui careu cu Jupiter – Jupiter zice „fă ceva, du-te, hai!”. Doi la mână, prin prisma faptului că Uranus se apropie de Nodul Nord şi că acestea fac careul cu Saturn şi întâlnim foarte multe blocaje, restricţii, delimitări în jurul nostru, şi prin prisma faptului că Marte din Berbec se apropie de un careu cu Pluto. Și de la ce porneşte totul? De la furie! Cu Luna Noua în Casa a 12-a ne vom confrunta cu emoţii pe care le-am ascuns. În prima fază, i-aţi agitat pe oameni, dar ei sunt oglinda voastră. Veţi vedea în ei ce nu vă place la voi”, a spus Daniela Simulescu, astrologul DCNews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel