luni, iunie 14, 2021
4 iulie este Ziua Naţională a Medicului de Familie. Membrii Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România sărbătoresc această zi de peste 15 de ani.
<<Drumul a fost lung, plin de greutăţi,

dar şi de succese și el continuă. Este deja o tradiţie să se organizeze în fiecare an o conferinţă naţională prilejuită de această sărbătoare. În acest an, sărbătoarea noastră a fost organizată la Brăila sub titlul “Medicina de familie – Prima linie în asistența medicală”. >>, au declarat reprezentanții Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF).

Acesta zi marchează întâlnirea medicilor  de familie din România, care dezbat cu mult profesionalism şi implicare aspecte curente ale practicii medicale în lumina ultimelor ghiduri și noutăţi care pot îmbunătăţi activitatea

medicală prin creşterea calităţii actului medical.

”Ne-am dezvoltat profesional, câştigând o identitate curriculară în permanentă adaptare şi modernizare, am învăţat să ne respectăm, respectând pacienții noștri, am dezvoltat colaborări profesional-ştiinţifice cu colegii din alte specialităţi şi din alte eşaloane ale sistemului de sănătate, ne-am adaptat practica medicală la solicitările societăţii civile şi ai factorilor decizionali”, au adăugat reprezentanții SNMF.

Ultimele stiri

Parteneri