Sari la conținut

Zodia care e pe val până pe 26 Mai. Va primi o oportunitate de VIS

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu precizează că o zodie este pe val până pe 26 mai. Se prefigurează a fi o perioadă a marilor oportunități profesionale, eventual chiar un nou loc de muncă.

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Până la 26 mai, numeroase lucruri se vor schimba în viața acestor nativi.

Conform horoscopului pe care l-a prezentat Cristina Demetrescu, este vorba despre Fecioară. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal nu vor avea decât să profite la greu de aceste zile.

La orizont se întrevăd mari oportunități pe plan profesional. Însă apare o mică problemă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu știu ce să aleagă.

Cristina Demetrescu are vești excelente pentru nativii din această zodie

Apar două oferte, una mai tentantă decât alta. Toți își doresc să le aibă datorită calităților lor. Se anunță, așadar, o perioadă marcată de schimbări, însă și de alegeri importante.

Și acest lucru nu este valabil doar la nivel profesional, ci și la nivel personal. Anumiți nativi ar putea face un pas mare în viața lor, eventual chiar să se căsătorească.

„Fecioara va avea numai de profitat în perioada următoare. În primul rând din punct de vedere profesional, dar va avea o mică problemă, pentru că nu va ști să aleagă între două oferte.

Fie caută ceva pe piața de muncă și vin două oferte foarte bune deodată, fie se duce la șef să își dea demisia și șeful îi dă o contra-ofertă. Este momentul unei schimbări majore pentru Fecioară și pentru cele care trebuie să se căsătorească”, spune astrologul Cristina Demetrescu.

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro

Cristina Demetrescu preconizează o perioadă favorabilă pentru mai multe semne zodiacale

În principiu, această lună va fi una încărcată de creativitate și de posibilități pentru unii nativi. Cu toate acestea, este necesar ca fiecare zodie să facă în așa fel încât să nu lase lucrurile să se irosească și să știe să valorifice tot ceea ce le iese în cale.

Horoscop Cristina Demetrescu. „Jupiter, și Neptun pe ultimul grad al zodiilor Taur, respectiv Pești, ne trimit foarte departe cu gândul. În primul rând, cele două planete sunt în zodii, una este patronată de Venus, iar în cealaltă Venus este exaltată.

Deci Venus, fiind o planetă a frumuseții, a artei, a valorilor, a idealurilor, anunță lucruri foarte bune pentru cei care într-adevăr beneficiază și de creativitate. Deci este chiar un aspect foarte bun.

După aceea, Jupiter va face, iată de data aceasta, un aspect și mai bun cu planeta Pluton în semne de aer. Vom vorbi imediat despre intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni, care schimbă registrul cu totul în această perioadă și în următorul an”, spune astrologul Cristina Demetrescu, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel