Sari la conținut

Zodia care va avea o cumpănă MAJORĂ. Nativii trec printr-o încercare GREA

Minerva
Sursa foto: wowbiz,ro
Predictii astrale

Minerva prevede necazuri pentru o zodie până la 26 mai. Vor exista momente stresante, cu nervii tensionați la maximum. În schimb, alți nativi au posibilitatea să se afirme.

Astrologul Minerva a dezvăluit horoscopul pentru zilele următoare. Pentru unii nativi va fi o perioadă aglomerată, din multe puncte de vedere.

Potrivit horoscopului realizat de Minerva, Leul va fi cel care va fi furios. Se preconizează o perioadă agitată, plină de neliniște, care însă poate fi schimbată în ceva productiv.

Cei care aparțin acestui semn zodiacal ar trebui să înceapă să învețe să lase deoparte lucrurile care le fac rău. În plus, oricine îi ține pe loc nu își merită locul în viața lor.

„Luna mai aduce o infuzie de energie neașteptată în Taur, în casa a X-a a carierei. Cu entuziasmul vine și furia neliniștii, o expansiune rapidă, un potențial ce trebuie fructificat. Dacă mergi înainte te gândești pe cine sau ce să lași în urmă. Anihilează orice te trage înapoi, încheie orice contract care nu îți mai aduce nimic bun și eliberează-te pentru evenimentele care urmează”, spune Minerva.

Horoscop Minerva. Previziuni complete pentru o zodie

Pe de altă parte, pentru cei născuți în Fecioară, se anunță și zile dificile. Partea bună este însă că cei care s-au născut sub acest semn au capacitatea de a se afirma. Cel mai important este să accepte șansele care li se vor ivi în cale odată cu această etapă.

„Acumulezi destule până pe 25 mai, când Jupiter va intra în Gemeni și se va lansa într-un tur de forță care va dura mai bine de un an în casa a X-a a carierei, a ambiției și a afirmării publice. Treaba ta este să iei în considerare rolul pe care l-ai jucat până acum și rolul pe care știi că ești menit să-l joci mai departe. Obișnuiește-te să spui „da” atunci când apar oportunități”, adaugă astrologul Minerva, potrivit sursei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel