Sari la conținut

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi vor fi nevoiți să se descurce în diverse situații. Urmează zile destul de încurcate.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Sunt două semne zodiacale care vor traversa momente destul de tensionate.

Conform horoscopului realizat de Mihai Voropchievici, Săgetătorul este cel care schimbă permanent idei. Cei născuți în acest semn zodiacal au o agendă aglomerată, dar finalul va fi unul fericit.

Aceștia au posibilitatea să se reunească cu cei dragi și, în plus, pot cunoaște o persoană cu totul specială. Poate apărea în scenă o tentație neobișnuită.

„Comunicarea și schimbul de idei sunt importante săptămâna următoare. Dar la fel de bine puteți avea schimburi de scrisoarele, de sms-uri, de mail-uri. Toate astea, în final vor conduce la o reuniune de familie pentru cei fără obligații. O atracție, dar mai mult intelectuală decât fizică, față de o persoană pe care o cunoașteți în zilele ce vin”, spune Mihai Voropchievici, potrivit News18.

Horoscop Mihai Voropchievici. Avertisment important pentru anumiți nativi

În schimb, referitor la Capricorni, numerologul vestește o situație extrem de dezagreabilă. Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de un episod nedorit.

Ego-ul lor va fi afectat și, implicit, nervii lor vor fi zguduiți. Ar fi bine să vă stăpâniți, deoarece în perioada următoare ar putea apărea divergențe violente, care nu vor putea fi remediate.

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai.  „Capricornul e mai furtunos, are mult de muncă în săptămâna următoare. E bulversat de o situație, așa că e furios. Caută dispute cu cei din jur, orgoliul lor e rănit. E plin de nervi dacă nu se deomolește. Sfatul cărții este – eu sunt furtuna, așa că temperează-te pentru că s-ar putea să apară o ruptură violentă”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici, conchide sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel