Categories: Stil de viaţă

Zodia lovită de karma din plin. Urmează o mare cumpănă! Astrolog: E liniștea dinainte furtunii!

Mariana Cojocaru afirmă că o zodie ar putea fi afectată de o karmă negativă până pe 16 martie. În schimb, alți nativi au toate șansele de a sfârși în pragul unor suferințe.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul complet al perioadei următoare. Până pe 16 martie, se anunță provocări, vești bune și mai puțin bune pentru unele semne zodiacale.

Conform horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Fecioara se arată destul de melancolică. Este posibil ca nativii care aparțin acestui semn zodiacal să se înfurie sau să ajungă să sufere pentru o persoană.

Ar fi bine să fie prudenți în preajma lor și, totodată, să se păzească de anumite conjuncturi. Sunt anumite capcane întinse de ei fie și în trecut, care însă ies la iveală în alt mod.

„Unele vor fi prea visătoare, iar altele sunt melancolice, poate chiar supărate pe ceva sau cineva. Sau suferă de ceva, după cineva. Atenție ce capcane ați întins în trecut, ca să nu picați în ele. Câtă vreme avem anumite aspecte foarte importante ale planetelor, care fac opoziții în Pești, atenția trebuie să existe. Se spune că trebuie să știți să faceți slalom”, spune Mariana Cojocaru.

Sursă foto: România TV

Horoscop Mariana Cojocaru. Avertisment pentru o zodie!

În cazul nativilor din Balanță, veștile sunt puțin mai rele. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt lovite de o karmă negativă. Vor fi agitați și vor fi nevoiți, de asemenea, să rămână vigilenți.

Pot exista probleme de sănătate sau de ordin administrativ. Este bine și să învețe și să fie conștienți de unele greșeli care au condus la apariția acestor situații.

„Cvintilul lui Lilith cu karma negativă din zodia voastră anticipează ceva. Este neliniștea dinaintea furtunii! Să fiți atenți la sănătate, la autorități, autorizări și chestiuni care țin de legalitate. Balanța este și simbolul justiției divine sau terestre. Cea divină este foarte importantă, chiar dacă nu o vedem sau nu o conștientizăm. Este un an cu o astfel de amprentă. Aici, pe plan terestru, trebuie să puneți totul în ordine, ca într-un puzzle”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

6 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

6 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

7 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

7 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

8 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

8 ore ago

Citeste si: