Sari la conținut

Zodia lovită de karma din plin. Urmează o mare cumpănă! Astrolog: E liniștea dinainte furtunii!

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru afirmă că o zodie ar putea fi afectată de o karmă negativă până pe 16 martie. În schimb, alți nativi au toate șansele de a sfârși în pragul unor suferințe.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul complet al perioadei următoare. Până pe 16 martie, se anunță provocări, vești bune și mai puțin bune pentru unele semne zodiacale.

Conform horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Fecioara se arată destul de melancolică. Este posibil ca nativii care aparțin acestui semn zodiacal să se înfurie sau să ajungă să sufere pentru o persoană.

Ar fi bine să fie prudenți în preajma lor și, totodată, să se păzească de anumite conjuncturi. Sunt anumite capcane întinse de ei fie și în trecut, care însă ies la iveală în alt mod.

„Unele vor fi prea visătoare, iar altele sunt melancolice, poate chiar supărate pe ceva sau cineva. Sau suferă de ceva, după cineva. Atenție ce capcane ați întins în trecut, ca să nu picați în ele. Câtă vreme avem anumite aspecte foarte importante ale planetelor, care fac opoziții în Pești, atenția trebuie să existe. Se spune că trebuie să știți să faceți slalom”, spune Mariana Cojocaru.

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV

Horoscop Mariana Cojocaru. Avertisment pentru o zodie!

În cazul nativilor din Balanță, veștile sunt puțin mai rele. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt lovite de o karmă negativă. Vor fi agitați și vor fi nevoiți, de asemenea, să rămână vigilenți.

Pot exista probleme de sănătate sau de ordin administrativ. Este bine și să învețe și să fie conștienți de unele greșeli care au condus la apariția acestor situații.

„Cvintilul lui Lilith cu karma negativă din zodia voastră anticipează ceva. Este neliniștea dinaintea furtunii! Să fiți atenți la sănătate, la autorități, autorizări și chestiuni care țin de legalitate. Balanța este și simbolul justiției divine sau terestre. Cea divină este foarte importantă, chiar dacă nu o vedem sau nu o conștientizăm. Este un an cu o astfel de amprentă. Aici, pe plan terestru, trebuie să puneți totul în ordine, ca într-un puzzle”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel