Sari la conținut

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care a tras cea mai bună carte. Se apropie cea mai bună zi din viața ei

numerolog
sursa foto: arhiva doctorul zilie
horoscop rune

Mihai Voropchievici susține că o zodie a extras o carte extraordinară. Se apropie cea mai bună zi din viața ta, deci asigură-te că vei trăi clipe cu adevărat fabuloase.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut prezentarea horoscopului runelor pentru perioada următoare. Un semn zodiacal se va confrunta cu câteva zile ceva mai agitate, în vreme ce alți nativi se vor bucura de noroc din plin.

În conformitate cu horoscopul prezentat de Mihai Voropchievici, Gemenii vor fi cei mai agitați. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal au ezitări când vine vorba de a realiza lucruri și, în același timp, sunt destul de anxioși.

Observă că multe persoane din jurul lor sunt rivale, astfel că ajung să acționeze din impuls. Totuși, recomandarea pentru ei este să gândească bine și să nu se grăbească, potrivit News18.

„Gemenii au Semilunele. Exact cum sunt semilunele, așa sunt și Gemenii săptămâna viitoare: ba ezită, au îndoială, ba sunt dualiști, ba au neliniști. Au multă rivalitate cu cei din jur și tendința de a acționa pe primul impuls, așa că trebuie să reflectați înainte de a acționa”, spune Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici. Vești bune pentru o zodie

numerologie
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

În cazul nativilor din zodia Rac, noutățile sunt extraordinare. Persoanele născute sub acest semn zodiacal primesc o carte foarte bună care le aduce zile prielnice.

Vor putea călători, vor putea cunoaște pe o persoană specială sau chiar să stabilească o relație. Urmează o perioadă presărată cu succese, reușite și multe alte surprize.

„Racii au Orizont, o carte foarte bună în care voi veți fi în săptămâna viitoare stăpâni pe situație, veți face toate lucrurile așa cum vă place vouă. Într-o călătorie, posibil și în străinătate, veți descoperi o frumoasă legătură, o frumoasă întâlnire, mai ales pentru cei care nu au parteneriat și care în final se poate materializa, nu chiar în săptămâna următoare, printr-o căsătorie.

Există și modalitatea când amândoi fiind de acord se poate ajunge la o căsătorie fulger. E o săptămână cu succes, cu reușită. Pentru cei care se ocupă de afaceri, semnarea unui contract avantajos este în așteptare”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel