luni, septembrie 26, 2022

Există o zodie pe care nu trebuie să o trădezi. Se va răzbuna pe tine de zece ori mai rău și te vor face să regreți tot ce le-ai făcut.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care este zodia pe care nu trebuie să o trădezi vreodată.

Există câteva zodii cu care este bine să fii extrem de atent atunci când interacționezi, căci pot apărea ușor tensiuni și anumite probleme de comunicare.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Rac

Racii își schimbă dispoziție destul de repede. Și au și acea ‘calitate’ de a nu spune niciodată ce îi deranjează. Deși cele mai multe lucruri pe care le ține în ei sunt probleme familiale, cu greu se exteriorizează.

Dacă te afli în compania unui Rac într-o astfel de pasă, trebuie să ghicești ce e în sufletul lor. Încearcă să îi înșelegi pasa, să îl ajuți să se detașeze de problema pe care o are, să lase în urmă ce îi provoacă depresia sau anxietatea.

Scorpion

Uneori, unii Scorpioni nu vor să fie înțeleși, vor să rămână îmbufnați. Sunt sensibiil, nu acceptă ca altul să le pătrundă în universul lor. Această toană poate fi o armură. Ca să nu fie atacați, atacă ei prin acest mister care îl învăluiei. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Fiți siguri că o să vă sară în ajutor și va dori să vă apere de dușmani. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte cu un Scorpion, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Pești

Și cu Peștii este complicat, pentru că niciodată nu spun ce gândesc. Sunt deosebit de secretoși. În plus, Peștii sunt o zodie duală – când ai impresia că i-ai prins, alunecă printre degete.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor și se gudură pe lângă tine, sigur are nevoie de ceva. E viclean, dar asta nu înseamnă că nu poți să nu-l înțelegi.


Gemeni

Și Gemenii sunt o zodie duală, deci trec ușor de la o stare la alta. În prezența lor caută să te relaxezi, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamăn nu trebuie urât, trebuie înțeles și poți face asta intrând în jocul lui.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

Vărsător

Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar au și ei ciudățenia lor: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. Și Vărsătorul este un neînțeles.

Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private